Refah Partisinin Gençleri Hedeflerini Büyüttü!

Gündem 16.03.2020 - 09:38, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2073+ kez okundu.
 

Refah Partisinin Gençleri Hedeflerini Büyüttü!

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Şubat ayı ilçe divanı yoğun bir katılımla gerçekleşti. İlçe Divanı’na; İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Necmettin İşlek İl Sorumlusu Yücel Gök İlçe Yönetim kurulu üyeleri mahalle temsilcileri katıldı.
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan divanda selamlama konuşmasını Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Gençlik Başkanı Halil Bilikçi yaptı. Bilikci: konuşmasında ilk ilçe divanını yaptıklarını 18 Mahalle teşkilatını kurduklarını Gebze’yi 4 Bölgeye böldüklerini ve Bölge başkanlarını atadıklarını söyledi. Bilikci bizim misyonumuz medeniyet değerlerimizin temsilcisi olmamızdır. Millî Görüş’ü 3 aşamadan oluşan bir analize tabi tuttuğumuzda neler görüyoruz.     Kaynağına bakıyoruz; Sultan Alparslan’ın, Selahaddin Eyyubi’nin, Sultan Fatih’in Görüş’üdür. Kaynağını doğrudan doğruya Kur’an ve Sünnet ’ten alır.  Millî Mücadeleyi ortaya koyan Kuvve ruhunun görüşüdür! Dolayısıyla bu ülkede yaşayan 80 milyonun görüşüdür.        Kimyasal özellikleri nedir peki? Birincisi Hakkı Üstün Tutmak, İkincisi Maneviyatçı olmak, Üçüncüsü Nefis Terbiyesini esas almak. Peki fiziksel özellikleri; bir Hidayet doğruyla yanlışı ayırt etmek İki Feraset hadiselerin sonuçlarını ve varacağı noktayı hidayet nuru ile görüp yanılgıya düşmemek.        Üçüncüsü ise Dirayet Hakkı sonuna kadar savunmak, yılgınlığa düşmemek. Pekala Milli Görüş Neyi hedefler? 1) Yaşanabilir Türkiye 2) Yeniden Büyük Türkiye 3) Yeni Bir Dünya. Değerli kardeşlerim hülasa bir canlı için su ne kadar önemli ise siyasi pusula olarak da Millî Görüş gördüğünüz üzere bizler ve aziz milletimiz için o kadar önemlidir.       Çünkü nihai hedeflerimize bu kaynaktan beslenmeyen bu özelliklere haiz olmayan hiçbir paradigma ile ulaşabilmek mümkün değildir. Siyaset ana düzlemde 3 unsurda bir vizyon ortaya koymak adına yapılır.    1)Dış Politika   2) İç/Sosyal Politikalar   3) Ekonomi Politikaları.   Olması gerektiği şekliyle bugün bunları bizden başka savunan bir görüş var mı soruyorum sizlere? Bakın ne anlattık.    Hayat kaynağı derecesinde bu necip milletin selametinin sorumluluğu üzerimizde dedik. İşte bu yüzden Teşkilatla bağınızı asla koparmayın! Çünkü ibadetsiz bir mücadele ideolojik Müslümanlığa, mücadelesiz/cihatsın/teşkilatsız bir ibadet anlayışı ise bireysel Müslümanlığa kapı aralar. İslami faaliyetlere, konferanslara, toplantılara koştuğunuz gibi cemaatle namaza, Kur’an okumaya, zikre ve ilme de koşmasını bilin!   Zikir ve ilim halkalarında oturduğunuz gibi ümmet adına yapılan bir toplantıda yer almayı ve bir görev üstlenmeyi de unutmayın. Cesur olun! Duruşunuz zalime korku, mazluma umut olsun! Cesaretiniz sadece gençliğinizi değil tüm hayatınızı kuşatsın. Çünkü bugün bize kazanımlarımızı kaybetmekten korkmayı değil, kaybettiklerimizi geri kazanacak kadar cesur olmayı öğütleyecek liderlere ihtiyacımız var dedi.  
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Şubat ayı ilçe divanı yoğun bir katılımla gerçekleşti. İlçe Divanı’na; İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Necmettin İşlek İl Sorumlusu Yücel Gök İlçe Yönetim kurulu üyeleri mahalle temsilcileri katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan divanda selamlama konuşmasını Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Gençlik Başkanı Halil Bilikçi yaptı. Bilikci: konuşmasında ilk ilçe divanını yaptıklarını 18 Mahalle teşkilatını kurduklarını Gebze’yi 4 Bölgeye böldüklerini ve Bölge başkanlarını atadıklarını söyledi. Bilikci bizim misyonumuz medeniyet değerlerimizin temsilcisi olmamızdır. Millî Görüş’ü 3 aşamadan oluşan bir analize tabi tuttuğumuzda neler görüyoruz.

 

 

Kaynağına bakıyoruz; Sultan Alparslan’ın, Selahaddin Eyyubi’nin, Sultan Fatih’in Görüş’üdür. Kaynağını doğrudan doğruya Kur’an ve Sünnet ’ten alır.  Millî Mücadeleyi ortaya koyan Kuvve ruhunun görüşüdür! Dolayısıyla bu ülkede yaşayan 80 milyonun görüşüdür.

 

 

 

 Kimyasal özellikleri nedir peki? Birincisi Hakkı Üstün Tutmak, İkincisi Maneviyatçı olmak, Üçüncüsü Nefis Terbiyesini esas almak. Peki fiziksel özellikleri; bir Hidayet doğruyla yanlışı ayırt etmek İki Feraset hadiselerin sonuçlarını ve varacağı noktayı hidayet nuru ile görüp yanılgıya düşmemek.

 

 

 

 Üçüncüsü ise Dirayet Hakkı sonuna kadar savunmak, yılgınlığa düşmemek. Pekala Milli Görüş Neyi hedefler? 1) Yaşanabilir Türkiye 2) Yeniden Büyük Türkiye 3) Yeni Bir Dünya. Değerli kardeşlerim hülasa bir canlı için su ne kadar önemli ise siyasi pusula olarak da Millî Görüş gördüğünüz üzere bizler ve aziz milletimiz için o kadar önemlidir.

 

 

 

Çünkü nihai hedeflerimize bu kaynaktan beslenmeyen bu özelliklere haiz olmayan hiçbir paradigma ile ulaşabilmek mümkün değildir. Siyaset ana düzlemde 3 unsurda bir vizyon ortaya koymak adına yapılır.

 

 1)Dış Politika

 

2) İç/Sosyal Politikalar

 

3) Ekonomi Politikaları.

 

Olması gerektiği şekliyle bugün bunları bizden başka savunan bir görüş var mı soruyorum sizlere? Bakın ne anlattık.

 

 Hayat kaynağı derecesinde bu necip milletin selametinin sorumluluğu üzerimizde dedik. İşte bu yüzden Teşkilatla bağınızı asla koparmayın! Çünkü ibadetsiz bir mücadele ideolojik Müslümanlığa, mücadelesiz/cihatsın/teşkilatsız bir ibadet anlayışı ise bireysel Müslümanlığa kapı aralar. İslami faaliyetlere, konferanslara, toplantılara koştuğunuz gibi cemaatle namaza, Kur’an okumaya, zikre ve ilme de koşmasını bilin!

 

Zikir ve ilim halkalarında oturduğunuz gibi ümmet adına yapılan bir toplantıda yer almayı ve bir görev üstlenmeyi de unutmayın. Cesur olun! Duruşunuz zalime korku, mazluma umut olsun! Cesaretiniz sadece gençliğinizi değil tüm hayatınızı kuşatsın. Çünkü bugün bize kazanımlarımızı kaybetmekten korkmayı değil, kaybettiklerimizi geri kazanacak kadar cesur olmayı öğütleyecek liderlere ihtiyacımız var dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.