Refah Partisinden Açıklama : İktidar Buzdağına Çarptı…

Gündem 06.04.2019 - 09:40, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2910+ kez okundu.
 

Refah Partisinden Açıklama : İktidar Buzdağına Çarptı…

14 Nisan da kongre yapmaya hazırlanan Yeniden Refah Partisi KOCAELİ il teşkilatı çalışmalarına son sürat devam ediyor. Geçtiğimiz gün partinin izmit ilçe teşkilatında yapılan il yönetim kurulu toplantısı basına açık bir şekilde yapıldı. Kocaeli basınının yoğun ilgi gösterdiği toplantıya il başkanı ARAS’ ın açıklamaları damga vurdu.
ARAS ; “Türkiye’ nin bir mahalli idareler seçimini geride bıraktığını, bu seçim sürecinde halkın, mevcut siyasi iktidara artık yeter dediğini ifade etti. Sözlerinin devamında iktidarı titanic gemisini benzeten ARAS, bunlarda yerli titanictir. 31 mart 2019 tarihinde, sırası ile soğan, patates, domates ve market poşeti isimli buzdağlarına çarparak, yerli titanic su almaya başlamıştır. Gemi kaptanı çarpmanın etkisi ile başını dümene vurmuş yere yığılıp kalmıştır. Bu yara kapanası değildir, gemi su almaktadır ve batmak üzeredir. Bundan tam 19 sene evvel belediye başkanları toplantısında sayın Erdoğan’ a milli görüş anlayışını terk etmenin sonucunun hüsran ve yok olmak olacağını dile getirmiş birisi olarak bugün yine de ilan ediyorum ki, Türkiye siyasi partileri mezarlığında defin hazırlıkları başlamıştır. Partimize halkın çok yoğun kesimlerinden teveccüh gelmektedir. İnsanımız milletin kurtuluşunu ve birlikteliğini sağlayacak şeyin milli görüş anlayışı olduğunun bilincindedir. Göreceksiniz ilk seçimde Yeniden Refah Partimiz iktidara gelecektir, şeklinde konuştu.” Basın açıklaması sonrası birim başkanları, ilçe müfettişleri, kadın ve gençlik teşkilatlarından ayrı ayrı rapor alan ARAS, il kongresinin önemine vurgu yaparak; “yapacağımız kongrede tüm KOCAELİ kamuoyunu kucaklayacak bir liste ile yönetimimizi güçlendireceğiz, sizlerde göreceksiniz ki kongremiz KOCAELİ nin daha evvel şahit olmadığı bir siyasi parti kongresi  olacak.” Diyerek sözlerine devam etti. Son talimatlarını kongre hazırlık komisyonuna veren ARAS daha sonra alkışlar eşliğinde toplantıyı bitirdi.
14 Nisan da kongre yapmaya hazırlanan Yeniden Refah Partisi KOCAELİ il teşkilatı çalışmalarına son sürat devam ediyor. Geçtiğimiz gün partinin izmit ilçe teşkilatında yapılan il yönetim kurulu toplantısı basına açık bir şekilde yapıldı. Kocaeli basınının yoğun ilgi gösterdiği toplantıya il başkanı ARAS’ ın açıklamaları damga vurdu.

ARAS ; “Türkiye’ nin bir mahalli idareler seçimini geride bıraktığını, bu seçim sürecinde halkın, mevcut siyasi iktidara artık yeter dediğini ifade etti.

Sözlerinin devamında iktidarı titanic gemisini benzeten ARAS, bunlarda yerli titanictir. 31 mart 2019 tarihinde, sırası ile soğan, patates, domates ve market poşeti isimli buzdağlarına çarparak, yerli titanic su almaya başlamıştır. Gemi kaptanı çarpmanın etkisi ile başını dümene vurmuş yere yığılıp kalmıştır. Bu yara kapanası değildir, gemi su almaktadır ve batmak üzeredir. Bundan tam 19 sene evvel belediye başkanları toplantısında sayın Erdoğan’ a milli görüş anlayışını terk etmenin sonucunun hüsran ve yok olmak olacağını dile getirmiş birisi olarak bugün yine de ilan ediyorum ki, Türkiye siyasi partileri mezarlığında defin hazırlıkları başlamıştır.

Partimize halkın çok yoğun kesimlerinden teveccüh gelmektedir. İnsanımız milletin kurtuluşunu ve birlikteliğini sağlayacak şeyin milli görüş anlayışı olduğunun bilincindedir.

Göreceksiniz ilk seçimde Yeniden Refah Partimiz iktidara gelecektir, şeklinde konuştu.”

Basın açıklaması sonrası birim başkanları, ilçe müfettişleri, kadın ve gençlik teşkilatlarından ayrı ayrı rapor alan ARAS, il kongresinin önemine vurgu yaparak;

“yapacağımız kongrede tüm KOCAELİ kamuoyunu kucaklayacak bir liste ile yönetimimizi güçlendireceğiz, sizlerde göreceksiniz ki kongremiz KOCAELİ nin daha evvel şahit olmadığı bir siyasi parti kongresi  olacak.” Diyerek sözlerine devam etti.

Son talimatlarını kongre hazırlık komisyonuna veren ARAS daha sonra alkışlar eşliğinde toplantıyı bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.