Recep Dursun Trabzonsporlu miniklerle

Gündem 23.02.2019 - 23:42, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3193+ kez okundu.
 

Recep Dursun Trabzonsporlu miniklerle

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Has Yıldız Halı Sahayı ziyaret etti. Eyüp Genç’in sahibi olduğu Has Yıldız Halı Sahaya konuk olan Başkan Adayı Dursun, Trabzonsporlu miniklerle bir araya geldi.
HALI SAHAYA GİTTİ Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Osman Yılmaz Mahallesinde bulunan Has Yıldız Halı Sahayı ziyaret etti. Başkan Adayı Recep Dursun, Eyüp Genç’in sahibi olduğu Has Yıldız Halı Sahaya konuk olurken burada çalışmalarını sürdüren Gebze Trabzonspor Futbol Okulu öğrencileriyle bir araya geldi. Trabzonsporlu miniklerle sohbet eden Recep Dursun, sporculara başarılar diledi. BAŞARILAR DİLİYORUM   Sporun insan hayatındaki değerini vurgulayan Başkan Adayı Recep Dursun, “Spor yapan insanın yaşı kaç olursa olsun sağlıklı olduğu herkesçe biliniyor. Ufak yaşlarda sporla tanışan çocuklarımızı görmek beni mutlu ediyor. Spora değer veren biri olarak minik kardeşlerimize başarılar diliyorum. Onlarla sohbet etmek benim için çok keyifliydi. Antrenörlerimizi de kutluyorum. İnşallah her biri ilerde çok başarılı birer sporcu olurlar.” şeklinde konuştu. 
Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Has Yıldız Halı Sahayı ziyaret etti. Eyüp Genç’in sahibi olduğu Has Yıldız Halı Sahaya konuk olan Başkan Adayı Dursun, Trabzonsporlu miniklerle bir araya geldi.

HALI SAHAYA GİTTİ

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Osman Yılmaz Mahallesinde bulunan Has Yıldız Halı Sahayı ziyaret etti. Başkan Adayı Recep Dursun, Eyüp Genç’in sahibi olduğu Has Yıldız Halı Sahaya konuk olurken burada çalışmalarını sürdüren Gebze Trabzonspor Futbol Okulu öğrencileriyle bir araya geldi. Trabzonsporlu miniklerle sohbet eden Recep Dursun, sporculara başarılar diledi.

BAŞARILAR DİLİYORUM

 

Sporun insan hayatındaki değerini vurgulayan Başkan Adayı Recep Dursun, “Spor yapan insanın yaşı kaç olursa olsun sağlıklı olduğu herkesçe biliniyor. Ufak yaşlarda sporla tanışan çocuklarımızı görmek beni mutlu ediyor. Spora değer veren biri olarak minik kardeşlerimize başarılar diliyorum. Onlarla sohbet etmek benim için çok keyifliydi. Antrenörlerimizi de kutluyorum. İnşallah her biri ilerde çok başarılı birer sporcu olurlar.” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.