RECEP DURSUN ŞEBİNKARAHİSARLILARDAN DESTEK İSTEDİ

Gündem 06.02.2019 - 00:31, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2143+ kez okundu.
 

RECEP DURSUN ŞEBİNKARAHİSARLILARDAN DESTEK İSTEDİ

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, yoğun tempoda çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Recep Dursun aynı gün içinde Tokatlılar Derneği ve Oltulular Derneği ile bir araya gelirken aynı zamanda Şebinkarahisarlılara konuk oldu.
SABAH AKŞAM VATANDAŞLA Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun aylardır sürdürdüğü seçim çalışmalarında tempoyu arttırdı. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar yoğun tempoda çalışan Başkan Adayı Recep Dursun, aynı gün içinde Tokatlılar Derneği ve Oltulular Derneği ile bir araya gelirken aynı zamanda Şebinkarahisarlılara konuk oldu. Başkan Adayı Dursun’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. DEĞİŞİM ARTIK MECBUR Düzenlenen programlara CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk ve İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Mine Kayser Güler de katılırken Başkan Adayı Dursun, “Gebze’de değişim artık kaçınılmaz. İyi yönetilmiyoruz. Kent olarak sorunlarımız apaçık ortada. Pazar kültürümüz yok edildi. Kent meydanı halktan uzaklaştırıldı. Parklarımız güvenli değil. Komşuluk ilişkilerimiz zayıfladı. Gençlerimiz işsiz.” dedi.   HALK GIDALAR GELİYOR   Her mahalleye kreş ve taziye evi yapacaklarını tekrarlayan Başkan Adayı Dursun, “Her mahallede mahalle temsilcileri olacak. Mahalleyi mahalleliler yönetecek. Belediye istenileni yapacak, istenilmeyen hiçbir şey vatandaşa dayatılmayacak” derken her mahallede Halk Gıda projesiyle vatandaşın daha sağlıklı ve daha ucuz besleneceğini ifade etti. Programlarda vatandaşların Recep Dursun’a gösterdikleri ilgi dikkat çekti. 
Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, yoğun tempoda çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Recep Dursun aynı gün içinde Tokatlılar Derneği ve Oltulular Derneği ile bir araya gelirken aynı zamanda Şebinkarahisarlılara konuk oldu.

SABAH AKŞAM VATANDAŞLA

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun aylardır sürdürdüğü seçim çalışmalarında tempoyu arttırdı. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar yoğun tempoda çalışan Başkan Adayı Recep Dursun, aynı gün içinde Tokatlılar Derneği ve Oltulular Derneği ile bir araya gelirken aynı zamanda Şebinkarahisarlılara konuk oldu. Başkan Adayı Dursun’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

DEĞİŞİM ARTIK MECBUR

Düzenlenen programlara CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk ve İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Mine Kayser Güler de katılırken Başkan Adayı Dursun, “Gebze’de değişim artık kaçınılmaz. İyi yönetilmiyoruz. Kent olarak sorunlarımız apaçık ortada. Pazar kültürümüz yok edildi. Kent meydanı halktan uzaklaştırıldı. Parklarımız güvenli değil. Komşuluk ilişkilerimiz zayıfladı. Gençlerimiz işsiz.” dedi.  

HALK GIDALAR GELİYOR

 

Her mahalleye kreş ve taziye evi yapacaklarını tekrarlayan Başkan Adayı Dursun, “Her mahallede mahalle temsilcileri olacak. Mahalleyi mahalleliler yönetecek. Belediye istenileni yapacak, istenilmeyen hiçbir şey vatandaşa dayatılmayacak” derken her mahallede Halk Gıda projesiyle vatandaşın daha sağlıklı ve daha ucuz besleneceğini ifade etti. Programlarda vatandaşların Recep Dursun’a gösterdikleri ilgi dikkat çekti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.