Recep Dursun kendinden emin-recep dursun haberleri

Siyaset 17.03.2019 - 10:54, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2498+ kez okundu.
 

Recep Dursun kendinden emin-recep dursun haberleri

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, çarşı esnafıyla buluştu. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Adayları ve partililer de esnaf ziyaretine katıldılar.
GÜZEL HAVADA GEZDİ Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Recep Dursun çarşı esnafını ziyaret etti. Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Başkan Adayı Recep Dursun bahar havasındaki gezintide çarşı esnafıyla buluştu. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Adayları ve partililerin yer aldığı esnaf ziyaretinde renkli ve güzel anlar yaşanırken Recep Dursun “Artık değiştirelim” dedi. BAHARI YAŞAYACAĞIZ CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile beraber çarşıda sıkmadık el bırakmayan Başkan Adayı Recep Dursun, “31 Mart günü de şimdiki gibi bahar havasına merhaba diyeceğiz. Çarşı esnafımızı ziyaret ettiğimiz bir gün yaşadık. Esnafımızın pek çok sorunu var. Halkçı belediyecilik anlayışımızla hem vatandaşımızın hem de esnafımızın yüzünü güldüreceğiz. Mutlu bir şehir oluşturacağız. Bizi dinlemeyenleri, yok sayanları iki hafta sonra değiştiriyoruz” dedi.
Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, çarşı esnafıyla buluştu. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Adayları ve partililer de esnaf ziyaretine katıldılar.

GÜZEL HAVADA GEZDİ

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Recep Dursun çarşı esnafını ziyaret etti. Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Başkan Adayı Recep Dursun bahar havasındaki gezintide çarşı esnafıyla buluştu. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Adayları ve partililerin yer aldığı esnaf ziyaretinde renkli ve güzel anlar yaşanırken Recep Dursun “Artık değiştirelim” dedi.

BAHARI YAŞAYACAĞIZ

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile beraber çarşıda sıkmadık el bırakmayan Başkan Adayı Recep Dursun, “31 Mart günü de şimdiki gibi bahar havasına merhaba diyeceğiz. Çarşı esnafımızı ziyaret ettiğimiz bir gün yaşadık. Esnafımızın pek çok sorunu var. Halkçı belediyecilik anlayışımızla hem vatandaşımızın hem de esnafımızın yüzünü güldüreceğiz. Mutlu bir şehir oluşturacağız. Bizi dinlemeyenleri, yok sayanları iki hafta sonra değiştiriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.