RECEP DURSUN; HÜRRİYET VE YAVUZSELİM KOL KOLA

Siyaset 06.01.2019 - 12:38, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3117+ kez okundu.
 

RECEP DURSUN; HÜRRİYET VE YAVUZSELİM KOL KOLA

Başkan adayı Recep Dursun, “Hep beraber tapu konusunda mücadele ettik.
Artık değiştirmek gerek Cumhuriyet Halk Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun Cuma namazı sonrasında Hürriyet Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin ilgisiyle karşılaşan Recep Dursun senelerdir çözülemeyen tapu sorununun artık çözülmesi gerektiğini bunun için de değişimin mecbur olduğunu ifade etti. SORUNU ÇÖZEMEDİLER Başkan adayı Recep Dursun, “Hep beraber tapu konusunda mücadele ettik. Aday olmamı istediniz, ben de aday oldum. Kendi yeriniz için ricacı oluyorsunuz. Kendi yerinizi alma durumuna geldiniz. Belediyeler vatandaşa destek olur, sorun çözer. Sizin tapu sorununuz ise uzun zamandır çözülmüyor. Gelin artık bu işi tamamlayalım. Yapamadılar, sizi mağdur ettiler, sorunları çözemediler o zaman değişmeleri  gerekiyor, değiştirmemiz gerekiyor. “ şeklinde konuştu. Başkan adayı Dursun, “Kendinize oy vereceksiniz, sorunların çözümü için oy vereceksiniz, geleceğe oy vereceksiniz” dedi.
Başkan adayı Recep Dursun, “Hep beraber tapu konusunda mücadele ettik.

Artık değiştirmek gerek

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun Cuma namazı sonrasında Hürriyet Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin ilgisiyle karşılaşan Recep Dursun senelerdir çözülemeyen tapu sorununun artık çözülmesi gerektiğini bunun için de değişimin mecbur olduğunu ifade etti.

SORUNU ÇÖZEMEDİLER

Başkan adayı Recep Dursun, “Hep beraber tapu konusunda mücadele ettik. Aday olmamı istediniz, ben de aday oldum. Kendi yeriniz için ricacı oluyorsunuz. Kendi yerinizi alma durumuna geldiniz. Belediyeler vatandaşa destek olur, sorun çözer. Sizin tapu sorununuz ise uzun zamandır çözülmüyor. Gelin artık bu işi tamamlayalım. Yapamadılar, sizi mağdur ettiler, sorunları çözemediler o zaman değişmeleri  gerekiyor, değiştirmemiz gerekiyor. “ şeklinde konuştu. Başkan adayı Dursun, “Kendinize oy vereceksiniz, sorunların çözümü için oy vereceksiniz, geleceğe oy vereceksiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.