Recep Dursun Gezmedik yer bırakmıyor-recep dursun haberleri

Siyaset 24.03.2019 - 10:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2652+ kez okundu.
 

Recep Dursun Gezmedik yer bırakmıyor-recep dursun haberleri

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Ballı Kayalar Tabiat Parkına konuk oldu.
Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Ballı Kayalar Tabiat Parkına konuk oldu. Burada meclis üyesi adaylarıyla birlikte hafta sonunu değerlendiren Gebzelilerle bir araya gelen Başkan Adayı Dursun, “Seçime bir hafta kaldı, artık değiştiriyoruz” dedi. BALLI KAYALARA GİTTİ Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Avukat Recep Dursun seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Recep Dursun, Ballı Kayalar Tabiat Parkına konuk oldu. Burada vakit geçiren ve güzel havanın tadını çıkaran Gebzelilerle bir araya gelen Recep Dursun, vatandaşlarla bol bol sohbet etti ve kendilerinden destek istedi. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk ve belediye meclis üyesi adaylarının da katıldığı etkinlik bir saat sürdü. TALAN ETTİRMEYECEĞİZ Güzel havada gerçekleştirilen etkinlikte Gebzelilere iyi hafta sonları dileyen ve onlarla sohbet eden Başkan Adayı Recep Dursun, “Vatandaşlarımızla sohbet edip kendilerinden destek istedik” derken “Ballıkayalar Gebze için kıymetli. Vatandaşlarımızın ailesiyle beraber vakit geçireceği güzel bir alan. Buranın korunmasını sağlayıp talan edilmesine izin vermeyeceğiz. Göreve geldiğimizde bu bölgenin vatandaşımızla daha fazla buluşmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.  
Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Ballı Kayalar Tabiat Parkına konuk oldu.

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Ballı Kayalar Tabiat Parkına konuk oldu. Burada meclis üyesi adaylarıyla birlikte hafta sonunu değerlendiren Gebzelilerle bir araya gelen Başkan Adayı Dursun, “Seçime bir hafta kaldı, artık değiştiriyoruz” dedi.

BALLI KAYALARA GİTTİ

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Avukat Recep Dursun seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Recep Dursun, Ballı Kayalar Tabiat Parkına konuk oldu. Burada vakit geçiren ve güzel havanın tadını çıkaran Gebzelilerle bir araya gelen Recep Dursun, vatandaşlarla bol bol sohbet etti ve kendilerinden destek istedi. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk ve belediye meclis üyesi adaylarının da katıldığı etkinlik bir saat sürdü.

TALAN ETTİRMEYECEĞİZ

Güzel havada gerçekleştirilen etkinlikte Gebzelilere iyi hafta sonları dileyen ve onlarla sohbet eden Başkan Adayı Recep Dursun, “Vatandaşlarımızla sohbet edip kendilerinden destek istedik” derken “Ballıkayalar Gebze için kıymetli. Vatandaşlarımızın ailesiyle beraber vakit geçireceği güzel bir alan. Buranın korunmasını sağlayıp talan edilmesine izin vermeyeceğiz. Göreve geldiğimizde bu bölgenin vatandaşımızla daha fazla buluşmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.