Recep Dursun Gebze'de Engellilere eziyet çektiriyorlar dedi

Gündem 12.03.2019 - 00:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2984+ kez okundu.
 

Recep Dursun Gebze'de Engellilere eziyet çektiriyorlar dedi

Engellilere eziyet çektiriyorlar
Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, engelli vatandaşlarımızın yok sayıldığını ve engelliler adına hiçbir çalışma yapılmadığını kaydetti. Başkan Adayı Dursun, “Gebze’de engelliler adına yapılan sarı şeritlerin hali içler acısı” dedi. YILDA BİR GÜN HATIRLANIYORLAR Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun Gebze’de engellilerin pek çok sorun yaşadığını ve engellilerin sadece Engelliler Gününde hatırlandığını kaydetti. Başkan Adayı Recep Dursun, “Engelli vatandaşlarımız sadece yılda bir gün hatırlanıyor. Onun dışında hatırlandıkları yok. Onların hayatını kolaylaştırmak bir yana daha çok eziyet çektiriyoruz. Gebze’de engelliler adına yapılan sarı şeritlerin hali içler acısı” dedi. PLANSIZ VE DÜZENSİZ YAPILMIŞ Gebze’deki pek çok sarı şerit alanının gözden geçirilmesi çağrısını yapan Recep Dursun, “ Yaya kaldırımlarına yapılan ve "sarı çizgi" olarak bilinen bantların yeniden gözden geçirilmesi gerekiyor. Görme engelli kardeşlerimizin kentte yürüme şansları yok. Yürüme hakları ellerinden alınmış. Sarı çizgilerin nereden başladığı nerede sonlandığı belli değil.  Plansız ve düzensiz yapılan sarı çizgilerden ötürü engelli vatandaşlarımız zorluklar yaşıyor” ifadesini kullandı.    
Engellilere eziyet çektiriyorlar

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, engelli vatandaşlarımızın yok sayıldığını ve engelliler adına hiçbir çalışma yapılmadığını kaydetti. Başkan Adayı Dursun, “Gebze’de engelliler adına yapılan sarı şeritlerin hali içler acısı” dedi.

YILDA BİR GÜN HATIRLANIYORLAR

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun Gebze’de engellilerin pek çok sorun yaşadığını ve engellilerin sadece Engelliler Gününde hatırlandığını kaydetti. Başkan Adayı Recep Dursun, “Engelli vatandaşlarımız sadece yılda bir gün hatırlanıyor. Onun dışında hatırlandıkları yok. Onların hayatını kolaylaştırmak bir yana daha çok eziyet çektiriyoruz. Gebze’de engelliler adına yapılan sarı şeritlerin hali içler acısı” dedi.

PLANSIZ VE DÜZENSİZ YAPILMIŞ

Gebze’deki pek çok sarı şerit alanının gözden geçirilmesi çağrısını yapan Recep Dursun, “ Yaya kaldırımlarına yapılan ve "sarı çizgi" olarak bilinen bantların yeniden gözden geçirilmesi gerekiyor. Görme engelli kardeşlerimizin kentte yürüme şansları yok. Yürüme hakları ellerinden alınmış. Sarı çizgilerin nereden başladığı nerede sonlandığı belli değil.  Plansız ve düzensiz yapılan sarı çizgilerden ötürü engelli vatandaşlarımız zorluklar yaşıyor” ifadesini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.