RECEP DURSUN:EMEKLİLERİ SEVİNDERECEĞİZ

Siyaset 14.02.2019 - 00:49, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2505+ kez okundu.
 

RECEP DURSUN:EMEKLİLERİ SEVİNDERECEĞİZ

Emeklileri sevindireceğiz
Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesini ziyaret etti. Burada emekli vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Recep Dursun, “Emekli vatandaşlarımızın sorunlarını yakından biliyoruz. Bu anlamda çalışmalarımız var. Emeklilerin mutlu yaşadığı bir Gebze mümkün” derken giderlerin azalacağı bir Gebze planladıklarını kaydetti. HİZMETLER YAPACAĞIZ   Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, “Halk Gıdalar sayesinde herkes hem sağlıklı beslenecek hem de ucuz organik gıdalar tüketecek. Vatandaşın emeklinin parası cebinde kalacak. Emeklilerin zaman geçireceği bir arada sohbet edeceği alanlar yok. Bu hizmetleri kendilerine sunacağız. Bir gün hepimiz yaşlanacağız. Ulaşım noktasında kendilerine ücretsiz hizmet sunup huzurevleri projelerimizi hayata geçireceğiz.” şeklinde konuştu.
Emeklileri sevindireceğiz

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesini ziyaret etti. Burada emekli vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Recep Dursun, “Emekli vatandaşlarımızın sorunlarını yakından biliyoruz. Bu anlamda çalışmalarımız var. Emeklilerin mutlu yaşadığı bir Gebze mümkün” derken giderlerin azalacağı bir Gebze planladıklarını kaydetti.

HİZMETLER YAPACAĞIZ

 

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, “Halk Gıdalar sayesinde herkes hem sağlıklı beslenecek hem de ucuz organik gıdalar tüketecek. Vatandaşın emeklinin parası cebinde kalacak. Emeklilerin zaman geçireceği bir arada sohbet edeceği alanlar yok. Bu hizmetleri kendilerine sunacağız. Bir gün hepimiz yaşlanacağız. Ulaşım noktasında kendilerine ücretsiz hizmet sunup huzurevleri projelerimizi hayata geçireceğiz.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.