Recep Dursun'dan çok İddialı Sözler

02.03.2019 - 23:47, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2491+ kez okundu.
 

Recep Dursun'dan çok İddialı Sözler

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, yaklaşan yerel seçimler öncesinde boş durmuyor. Başkan Adayı Recep Dursun’un son durağı Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) oldu.
KAHVALTIYA KONUK OLDU Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun’un son durağı Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) oldu. GİRİB Başkanı Kemal Tokmak ve dernek üyelerinin daveti üzerine sabah kahvaltısına katılan Başkan Adayı Dursun, günün ilk etkinliğine burada başlamış oldu. Programda CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk ve Millet ittifakı Gebze Belediye Meclis üyesi adayları yer aldı. ÜRETEN GEBZE SÖZÜ VERDİ CHP ve İYİ Parti yöneticilerinin de katıldığı kahvaltı büyük ilgi gördü. Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun konuşmasında Gebzelilik bilincinin altını çizdi. Recep Dursun, “Gebze'yi artık Gebzeliler yönetmeli. Göreve geldiğimizde Gebze’yi il yapacağız, Beylikbağı ilçe olacak. Üretmiyoruz ama tüketiyoruz. Üreten bir kent, üreten Gebze kuracağız. 31 Mart yerel seçimleri, hepimiz için önemli bir seçim olacak” dedi. KAYNAKLAR DOĞRU KULLANILSIN Başkan Adayı Recep Dursun, senelerdir boşa para harcayan ancak vatandaşa hizmet vermeyen bir anlayışla karşı karşıya kaldığımızı söylerken “Kaynaklar yanlış kullanıldı, vatandaş hizmet alamadı. Ortak akıl önemli. Kaynaklar doğru kullanılırsa Gebze büyür, Gebze mutlu bir şehir olur. Hizmet yapmak zor değil, niyet önemli. Doğru adımlar atacağız, üreterek büyüyeceğiz, gencinden yaşlısına kadar bir arada huzur içinde yaşayacağız” ifadesini kullandı.
Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, yaklaşan yerel seçimler öncesinde boş durmuyor. Başkan Adayı Recep Dursun’un son durağı Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) oldu.

KAHVALTIYA KONUK OLDU

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun’un son durağı Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) oldu. GİRİB Başkanı Kemal Tokmak ve dernek üyelerinin daveti üzerine sabah kahvaltısına katılan Başkan Adayı Dursun, günün ilk etkinliğine burada başlamış oldu. Programda CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk ve Millet ittifakı Gebze Belediye Meclis üyesi adayları yer aldı.

ÜRETEN GEBZE SÖZÜ VERDİ

CHP ve İYİ Parti yöneticilerinin de katıldığı kahvaltı büyük ilgi gördü. Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun konuşmasında Gebzelilik bilincinin altını çizdi. Recep Dursun, “Gebze'yi artık Gebzeliler yönetmeli. Göreve geldiğimizde Gebze’yi il yapacağız, Beylikbağı ilçe olacak. Üretmiyoruz ama tüketiyoruz. Üreten bir kent, üreten Gebze kuracağız. 31 Mart yerel seçimleri, hepimiz için önemli bir seçim olacak” dedi.

KAYNAKLAR DOĞRU KULLANILSIN

Başkan Adayı Recep Dursun, senelerdir boşa para harcayan ancak vatandaşa hizmet vermeyen bir anlayışla karşı karşıya kaldığımızı söylerken “Kaynaklar yanlış kullanıldı, vatandaş hizmet alamadı. Ortak akıl önemli. Kaynaklar doğru kullanılırsa Gebze büyür, Gebze mutlu bir şehir olur. Hizmet yapmak zor değil, niyet önemli. Doğru adımlar atacağız, üreterek büyüyeceğiz, gencinden yaşlısına kadar bir arada huzur içinde yaşayacağız” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.