Prof.dr.Haluk Görgün Gebze Ticaret Odasının Konuğu Olcak.

Eğitim 14.05.2020 - 12:27, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2042+ kez okundu.
 

Prof.dr.Haluk Görgün Gebze Ticaret Odasının Konuğu Olcak.

GEBZE TİCARET ODASINDAN YAPILAN AÇIKLAMADA: Gebze Teknik Üniversitesi’mizde rektörlük görevinde bulunduğu süre boyunca üniversitenin gelişimine büyük katkılar sunan, milli savunma sanayi devimiz ASELSAN’ın Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Sn. Haluk GÖRGÜN, Gebze Ticaret Odası Mart ve Nisan ayının video konferans ile 15.05.2020 Cuma günü Saat: 14:00’de gerçekleştirilecek olan Meclis Toplantısına konuk olacaktır.

GEBZE TİCARET ODASINDAN YAPILAN AÇIKLAMADA:

Gebze Teknik Üniversitesi’mizde rektörlük görevinde bulunduğu süre boyunca üniversitenin gelişimine büyük katkılar sunan, milli savunma sanayi devimiz ASELSAN’ın Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Sn. Haluk GÖRGÜN, Gebze Ticaret Odası Mart ve Nisan ayının video konferans ile 15.05.2020 Cuma günü Saat: 14:00’de gerçekleştirilecek olan Meclis Toplantısına konuk olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.