Prof. Dr. Mustafa Güneş diyeceksiniz

Gündem 15.08.2020 - 00:14, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2903+ kez okundu.
 

Prof. Dr. Mustafa Güneş diyeceksiniz

İstanbul Üniversitesi Darıca Farabi eğitim ve araştırma hastanesi baş hekimi Dr.Mustafa Güneş
İstanbul Üniversitesi Darıca Farabi eğitim ve araştırma hastanesi baş hekimi Doç.Dr Mustafa GÜNEŞ dün itibariyle Profösör'lük ünvanı aldı. Prof.  Dr. Mustafa Güneş yaptığı açıklamada: ''Allah'ın bize lutfettiği makamlar ve ünvanlar, insanlığa ve varlık amacımıza hizmet etmek içindir''.   Biz de hayat hikayemizde bugün itibariyle Profesörlük ünvanını almış bulunmaktayız.   ''Bu süreçte her türlü zorluğu göğüsleyerek beni yetiştiren anne ve babama, her türlü zorluğa katlanıp destek veren kıymetli eşim ve canlarım çocuklarıma, yine Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Üroloji Kliniği'nde bizi yetiştiren ve halen desteklerini esirgemeyen Katip Çelebi Üniversitesi Üroloji AD Başkanı Sayın Prof. Dr. Yüksel Yılmaz hocama, Medipol Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Sabahattin Aydın hocama, yine akademik hayatı teşvik ederek bize bu güzel yola yönlendiren Karaman Ünivesitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Dursun Odabaşı hocama sonsuz şükranlarımı sunarım''.dedi
İstanbul Üniversitesi Darıca Farabi eğitim ve araştırma hastanesi baş hekimi Dr.Mustafa Güneş

İstanbul Üniversitesi Darıca Farabi eğitim ve araştırma hastanesi baş hekimi Doç.Dr Mustafa GÜNEŞ dün itibariyle Profösör'lük ünvanı aldı.

Prof.  Dr. Mustafa Güneş yaptığı açıklamada:

''Allah'ın bize lutfettiği makamlar ve ünvanlar, insanlığa ve varlık amacımıza hizmet etmek içindir''.
 

Biz de hayat hikayemizde bugün itibariyle Profesörlük ünvanını almış bulunmaktayız.

 

''Bu süreçte her türlü zorluğu göğüsleyerek beni yetiştiren anne ve babama, her türlü zorluğa katlanıp destek veren kıymetli eşim ve canlarım çocuklarıma, yine Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Üroloji Kliniği'nde bizi yetiştiren ve halen desteklerini esirgemeyen Katip Çelebi Üniversitesi Üroloji AD Başkanı Sayın Prof. Dr. Yüksel Yılmaz hocama, Medipol Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Sabahattin Aydın hocama, yine akademik hayatı teşvik ederek bize bu güzel yola yönlendiren Karaman Ünivesitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Dursun Odabaşı hocama sonsuz şükranlarımı sunarım''.dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.