Prematüre Bebekleri İçin Üretti, 2. Kez Uluslararası Ödül Aldı

Gündem 09.07.2020 - 21:41, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2011+ kez okundu.
 

Prematüre Bebekleri İçin Üretti, 2. Kez Uluslararası Ödül Aldı

Prematüre Bebekleri İçin Üretti, 2. Kez Uluslararası Ödül Aldı   Özlem Yerli Erarslan, 10 yılı aşkın süredir zeytinyağındaki faydalı bileşenler üzerinde çalışan kimyager bir anne. Önceleri babasının rahatsızlığı sebebiyle onun yaşam kalitesini yükseltmek adına ürettiği yüksek polifenol içerikli zeytinyağlarını, daha sonrasında ise iki prematüre bebeğinin bağışıklığını arttırmak için kullandı.   Ravla, geçen ay Almanya’da bir bilim kurulunun yönettiği yarışmada ödül alan iki Türk markasının biri olmasının ardından, Temmuz ayında da dünyanın en prestijli zeytinyağı yarışmalarından London IOOC’ de yine kalite dalında ülkemize Gümüş Madalya getirdi.   Zeytinyağı içerisindeki polifenollerin, kanser dahil 70’e yakın hastalığı önleyebilecek özellikte güçlü bileşen olduğuna dikkat çeken Erarslan, ek gıdaya başlanmış bebeklik döneminden ileri yaşlılık dönemine kadar yüksek bağışıklık için beslenmeye mutlaka dahil edilmesi gerektiğini iletti.    Kendi yaşamı içerisinde yakından sayısız faydasına şahit olduğu “yüksek polifenollü zeytinyağları”nı önceleri ailesi ve yakın çevresi ile buluşturmaktayken şu anda ise ürünlerini markası Ravla ile sağlıklı gıda tüketmek isteyen herkese ulaştırmaktadır.      

Prematüre Bebekleri İçin Üretti, 2. Kez Uluslararası Ödül Aldı

 

Özlem Yerli Erarslan, 10 yılı aşkın süredir zeytinyağındaki faydalı bileşenler üzerinde çalışan kimyager bir anne. Önceleri babasının rahatsızlığı sebebiyle onun yaşam kalitesini yükseltmek adına ürettiği yüksek polifenol içerikli zeytinyağlarını, daha sonrasında ise iki prematüre bebeğinin bağışıklığını arttırmak için kullandı.

 

Ravla, geçen ay Almanya’da bir bilim kurulunun yönettiği yarışmada ödül alan iki Türk markasının biri olmasının ardından, Temmuz ayında da dünyanın en prestijli zeytinyağı yarışmalarından London IOOC’ de yine kalite dalında ülkemize Gümüş Madalya getirdi.

 

Zeytinyağı içerisindeki polifenollerin, kanser dahil 70’e yakın hastalığı önleyebilecek özellikte güçlü bileşen olduğuna dikkat çeken Erarslan, ek gıdaya başlanmış bebeklik döneminden ileri yaşlılık dönemine kadar yüksek bağışıklık için beslenmeye mutlaka dahil edilmesi gerektiğini iletti. 

 

Kendi yaşamı içerisinde yakından sayısız faydasına şahit olduğu “yüksek polifenollü zeytinyağları”nı önceleri ailesi ve yakın çevresi ile buluşturmaktayken şu anda ise ürünlerini markası Ravla ile sağlıklı gıda tüketmek isteyen herkese ulaştırmaktadır.

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.