PKK Katletti, Onlar ise Taziye!

Siyaset 29.07.2019 - 10:19, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2477+ kez okundu.
 

PKK Katletti, Onlar ise Taziye!

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli ve beraberindekiler, Tunceli'nin Ovacık ilçesinde PKK'nın mayınlı saldırısında hayatını kaybeden Ayaz ve Nupelda Güloğlu kardeşlerin ailesine taziye ziyareti yaptı.
PKK'nın siyasi kanadı gibi hareket ederek Kandil'in güdümünden ayrılmayan HDP, geçtiğimiz günlerde PKK'nın katlettiği 4 ve 8 yaşındaki Ayaz ile Nupelda Güloğlu'nun ailelerine taziye ziyareti gerçekleştirdi. SAMİMİYETSİZ ZİYARET İlçeye bağlı Çakmaklı köyünde yaşayan Güloğlu ailesinin evine gelen Temelli ve beraberindekiler, aile ve köylüler tarafından karşılandı. Hayatını kaybeden Ayaz ile Nupelda'nın annesi Cevriye ile babası Ekber Güloğlu'na başsağlığı dileyen Temelli, acılı aileyi teselli etmeye çalıştı. HDP'nin ziyaretine ilişkin sosyal medya hesapları üzeirnden açıklamalar yapıldı. HDP tarafından yayınlanan samimiyetsiz mesajda, "Bu coğrafyada bir daha çocuklarımızın hayatını kaybetmesini istemiyoruz." mesajı paylaşıldı.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli ve beraberindekiler, Tunceli'nin Ovacık ilçesinde PKK'nın mayınlı saldırısında hayatını kaybeden Ayaz ve Nupelda Güloğlu kardeşlerin ailesine taziye ziyareti yaptı.

PKK'nın siyasi kanadı gibi hareket ederek Kandil'in güdümünden ayrılmayan HDP, geçtiğimiz günlerde PKK'nın katlettiği 4 ve 8 yaşındaki Ayaz ile Nupelda Güloğlu'nun ailelerine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

SAMİMİYETSİZ ZİYARET

İlçeye bağlı Çakmaklı köyünde yaşayan Güloğlu ailesinin evine gelen Temelli ve beraberindekiler, aile ve köylüler tarafından karşılandı. Hayatını kaybeden Ayaz ile Nupelda'nın annesi Cevriye ile babası Ekber Güloğlu'na başsağlığı dileyen Temelli, acılı aileyi teselli etmeye çalıştı.

HDP'nin ziyaretine ilişkin sosyal medya hesapları üzeirnden açıklamalar yapıldı. HDP tarafından yayınlanan samimiyetsiz mesajda, "Bu coğrafyada bir daha çocuklarımızın hayatını kaybetmesini istemiyoruz." mesajı paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.