Peşmerge kıyafetli ünlü kim ?

Gündem 04.09.2018 - 11:17, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2716+ kez okundu.
 

Peşmerge kıyafetli ünlü kim ?

Peşmerge kıyafetli ünlü kim ?
Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatlarıʹnı yöneten İsmail Metin Temel, son Yüksek Askeri Şura toplantısında ‘orgeneralliğeʹ terfi etmişti..   Teğmenlikten başlayarak bir kez hariç sürekli terör olaylarının olduğu bölgelerde görev yapan Orgeneral Temelʹin, peşmerge kıyafetli fotoğrafları ortaya çıktı..   Sosyal medyada, ‘özel görevdeʹ çekildiği yazılarak paylaşılan fotoğraflarda, Temel Paşaʹnın elindeki Kalaşnikof marka piyade tüfeği ve poşusu dikkat çekti.. Vatan gazetesinde yer alan haberde, fotoğrafların 1990ʹlı yıllarda çekildiği ifade edilirken, Özel Kuvvetlerʹde de görev alan Temel’in, 1994 yılında Barzani ile Talabani arasında Kuzey Irakʹta çıkan çatışmalarda bölgede görev alan Türk askerleri arasında olduğu ifade edildi.. .
Peşmerge kıyafetli ünlü kim ?

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatlarıʹnı yöneten İsmail Metin Temel, son Yüksek Askeri Şura toplantısında ‘orgeneralliğeʹ terfi etmişti..

 

Teğmenlikten başlayarak bir kez hariç sürekli terör olaylarının olduğu bölgelerde görev yapan Orgeneral Temelʹin, peşmerge kıyafetli fotoğrafları ortaya çıktı..

 

Sosyal medyada, ‘özel görevdeʹ çekildiği yazılarak paylaşılan fotoğraflarda, Temel Paşaʹnın elindeki Kalaşnikof marka piyade tüfeği ve poşusu dikkat çekti.. Vatan gazetesinde yer alan haberde, fotoğrafların 1990ʹlı yıllarda çekildiği ifade edilirken, Özel Kuvvetlerʹde de görev alan Temel’in, 1994 yılında Barzani ile Talabani arasında Kuzey Irakʹta çıkan çatışmalarda bölgede görev alan Türk askerleri arasında olduğu ifade edildi.. .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.