Oyuncak Atölyesi Kurdular

Gebze 05.02.2020 - 17:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2587+ kez okundu.
 

Oyuncak Atölyesi Kurdular

Kuruculuğunu İş İnsanı Metin Gökçe’nin yaptığı Gökçem Anaokulu, yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
Gebze Ulus Mahallesi’nde eğitim öğretim hayatına devam Gökçe Anaokulu farklı projelerde yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda e-Twinning “Oyuncağımı Kendim Yapıyorum Engelli Kardeşim ile Paylaşıyorum” projesiyle depremzede çocuklar için oyuncak atölyesi düzenleyen Gökçem Anaokulu, burada yapılan oyuncakları Elazığ’a gönderecek.   Konuyla ilgili açıklama yapan Gökçe Anaokulu Müdiresi Emine Gökçe Dağdelen şunları söyledi:   “Bizler Gökçem Anaokulu olarak okulumuzu bilgi tecrübe ve donanım anlamında en üst seviyelere taşımak, tüm gelişmelerden haberdar olmak bilinçli, özgüvenli, araştırmacı farklı öğrenme deneyimlerinin tadını çıkaran yeni beceriler edinmek ve farklı kültürler ile etkileşim kurma isteği duyan öğrenciler ve öğretmenler yetiştirme hedefi taşımaktayız. Bu anlamda kurumumuz her ay e-twinning kapsamında belirlenen bir projeyi hayata geçirmek üzere e-Twinning Ver Elini Engelleri Birlikte Aşalım Proje ortaklarının Şubat ayında ‘Oyuncağımı Kendim Yapıyorum Engelli Kardeşim ile Paylaşıyorum’ projesini Deprem Bölgesinde etkilenen çocuklara yönelik ‘İyilik Herkese İyi Gelecek’ isimli Sosyal Sorumluluk Projesine dönüştürerek İstanbul-Kocaeli bölgesinde projemize destek vermek isteyen öğretmenlerimizle birlikte bir oyuncak atölyesi düzenledik. Katılımcılar ile birlikte hazırlanmış olan oyuncaklar Elazığ’a gönderilmek üzere yola çıkacaktır. Ayrıca katılımlarıyla bizleri Kültür ve Çocuk Spor Kulübü Kurucusu Selçuk Eleser’e projemiz kapsamında bizleri yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyoruz” dedi.     E-Twinning nedir?   E-Twinning esasında Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. İletişim kurmak, iş birliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler vb) yönelik bir platform sunmaktadır.
Kuruculuğunu İş İnsanı Metin Gökçe’nin yaptığı Gökçem Anaokulu, yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Gebze Ulus Mahallesi’nde eğitim öğretim hayatına devam Gökçe Anaokulu farklı projelerde yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda e-Twinning “Oyuncağımı Kendim Yapıyorum Engelli Kardeşim ile Paylaşıyorum” projesiyle depremzede çocuklar için oyuncak atölyesi düzenleyen Gökçem Anaokulu, burada yapılan oyuncakları Elazığ’a gönderecek.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Gökçe Anaokulu Müdiresi Emine Gökçe Dağdelen şunları söyledi:

 

“Bizler Gökçem Anaokulu olarak okulumuzu bilgi tecrübe ve donanım anlamında en üst seviyelere taşımak, tüm gelişmelerden haberdar olmak bilinçli, özgüvenli, araştırmacı farklı öğrenme deneyimlerinin tadını çıkaran yeni beceriler edinmek ve farklı kültürler ile etkileşim kurma isteği duyan öğrenciler ve öğretmenler yetiştirme hedefi taşımaktayız. Bu anlamda kurumumuz her ay e-twinning kapsamında belirlenen bir projeyi hayata geçirmek üzere e-Twinning Ver Elini Engelleri Birlikte Aşalım Proje ortaklarının Şubat ayında ‘Oyuncağımı Kendim Yapıyorum Engelli Kardeşim ile Paylaşıyorum’ projesini Deprem Bölgesinde etkilenen çocuklara yönelik ‘İyilik Herkese İyi Gelecek’ isimli Sosyal Sorumluluk Projesine dönüştürerek İstanbul-Kocaeli bölgesinde projemize destek vermek isteyen öğretmenlerimizle birlikte bir oyuncak atölyesi düzenledik. Katılımcılar ile birlikte hazırlanmış olan oyuncaklar Elazığ’a gönderilmek üzere yola çıkacaktır. Ayrıca katılımlarıyla bizleri Kültür ve Çocuk Spor Kulübü Kurucusu Selçuk Eleser’e projemiz kapsamında bizleri yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

E-Twinning nedir?

 

E-Twinning esasında Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.
İletişim kurmak, iş birliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler vb) yönelik bir platform sunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.