Osmanoğlu, ''Bu Kentin Önceliği Galericiler Sitesi Değil Depremdir''

Gündem 09.12.2020 - 14:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2280+ kez okundu.
 

Osmanoğlu, ''Bu Kentin Önceliği Galericiler Sitesi Değil Depremdir''

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu Gebze Eski Askeri Kışla ile ilgili çok sert açıklamada bulundu.
Osmanoğlu: ''Her deprem sonrası çalışmalarımız sürüyor diyerek bizleri oyalayan zihniyet şimdide kalkmış yok efendim böyle oldu şöyle oldu deyip başından atmaya çalışıyorlar. Askeri Kışla’nın kesinlikle rantlaşmasına ve beton yığını haline dönmesine karşıyız. Millet Bahçesi olacak dendi tamam dedik halkımız rahat nefes alabileceği bir yere kavuşacak dedik. Orada Galericiler Sitesinin açılması kadar saçma bir proje olamaz olmamalı. Deprem ile ilgili çalışmalar yapıyoruz diyenler bu alanda hiçbir proje açıklamamakla beraber en uygun yerlerden bir tanesini tamamen rant uğruna açmaya alışıyor.   TOKİ Emlakçılık Yapmaya Kalkıyor   Bir yandan TOKİ’den devralındı TOKİ girmeyecek dendi ama diğer yandan alanın yarısından fazla bir kısmı TOKİ’ye devrediliyor. TOKİ ne yapıyor Gebze’deki arsalarını satışa çıkarıyor ev yapmak yerine emlakçılık yapmaya kalkıyor.    Kendi çıkarlarınızı artık bir kenara bırakarak Halkı düşünmeye Halkın yanında olmaya ve Halkla birlikte Mücadele etmenizi tavsiye ederim. Gebze Halkı tarafından ödenen deprem paraları nerede diyeceğim malum cevap hepimiz nerede olduğunu biliyoruz. Bu kentin önceliği Galericiler Sitesi değil Depremdir''.Dedi.
Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu Gebze Eski Askeri Kışla ile ilgili çok sert açıklamada bulundu.

Osmanoğlu: ''Her deprem sonrası çalışmalarımız sürüyor diyerek bizleri oyalayan zihniyet şimdide kalkmış yok efendim böyle oldu şöyle oldu deyip başından atmaya çalışıyorlar. Askeri Kışla’nın kesinlikle rantlaşmasına ve beton yığını haline dönmesine karşıyız. Millet Bahçesi olacak dendi tamam dedik halkımız rahat nefes alabileceği bir yere kavuşacak dedik. Orada Galericiler Sitesinin açılması kadar saçma bir proje olamaz olmamalı. Deprem ile ilgili çalışmalar yapıyoruz diyenler bu alanda hiçbir proje açıklamamakla beraber en uygun yerlerden bir tanesini tamamen rant uğruna açmaya alışıyor.

 

TOKİ Emlakçılık Yapmaya Kalkıyor

 

Bir yandan TOKİ’den devralındı TOKİ girmeyecek dendi ama diğer yandan alanın yarısından fazla bir kısmı TOKİ’ye devrediliyor. TOKİ ne yapıyor Gebze’deki arsalarını satışa çıkarıyor ev yapmak yerine emlakçılık yapmaya kalkıyor. 

 

Kendi çıkarlarınızı artık bir kenara bırakarak Halkı düşünmeye Halkın yanında olmaya ve Halkla birlikte Mücadele etmenizi tavsiye ederim. Gebze Halkı tarafından ödenen deprem paraları nerede diyeceğim malum cevap hepimiz nerede olduğunu biliyoruz. Bu kentin önceliği Galericiler Sitesi değil Depremdir''.Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.