ORDU-GİRESUN'A ALMANYA'DAN SEFERLER BAŞLADI

Kültür ve Sanat (AA) - Anadolu Ajansı | 22.06.2017 - 10:30, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2212+ kez okundu.
 

ORDU-GİRESUN'A ALMANYA'DAN SEFERLER BAŞLADI

TÜRKİYEʹnin ve Avrupaʹnın deniz üzerine kurulan ilk havaalanı olan Ordu-Giresun Havalimanıʹndan Almanyaʹya uçak seferleri başladı.   Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Türkiyeʹnin ve Avrupaʹnın deniz üzerine ilk kurulan Ordu-Giresun Havalimanıʹnda yolcu kapasitesinin her geçen gün arttığını belirterek, Almanyaʹya da dün gece itibariyle uçak seferlerinin başladığını söyledi. İlk seferin özel havayolu şirketi tarafından yapıldığını, 160 yolcunun Ordu-Giresun Havalimanıʹna geldiğini, aynı uçağın Almanya Kölnʹe 40 yolcu ile dönüş yaptığını belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, " Almanya Köln, Münih, Stuttgart ve Düsseldorf kentlerine  özel havayolu şirketi sefer başlattı.   İkinci sefer 8 Temmuzʹda olacak. 18 Temmuz ve 3 Ağustos tarihlerinde de karşılıklı seferler olacak" dedi.Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havalimanıʹnın açılmasıyla birlikte kenti ziyaret eden turist sayısınında 600 binin üzerine çıktığını, uçuş sayısı ve yolcu kapasitesinin her geçen gün artmasıyla turist sayısının dahada artacağını ifade etti.    

TÜRKİYEʹnin ve Avrupaʹnın deniz üzerine kurulan ilk havaalanı olan Ordu-Giresun Havalimanıʹndan Almanyaʹya uçak seferleri başladı.

 

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Türkiyeʹnin ve Avrupaʹnın deniz üzerine ilk kurulan Ordu-Giresun Havalimanıʹnda yolcu kapasitesinin her geçen gün arttığını belirterek, Almanyaʹya da dün gece itibariyle uçak seferlerinin başladığını söyledi. İlk seferin özel havayolu şirketi tarafından yapıldığını, 160 yolcunun Ordu-Giresun Havalimanıʹna geldiğini, aynı uçağın Almanya Kölnʹe 40 yolcu ile dönüş yaptığını belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, " Almanya Köln, Münih, Stuttgart ve Düsseldorf kentlerine  özel havayolu şirketi sefer başlattı.

 

İkinci sefer 8 Temmuzʹda olacak. 18 Temmuz ve 3 Ağustos tarihlerinde de karşılıklı seferler olacak" dedi.Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havalimanıʹnın açılmasıyla birlikte kenti ziyaret eden turist sayısınında 600 binin üzerine çıktığını, uçuş sayısı ve yolcu kapasitesinin her geçen gün artmasıyla turist sayısının dahada artacağını ifade etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.