Onlar Muhtaçları Unutmuyor

Yaşam 08.01.2020 - 16:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3200+ kez okundu.
 

Onlar Muhtaçları Unutmuyor

Bölgemizin en çok bilinen ve güvenilen hayır kurumu olan İyilik Kervanı, sahadaki faaliyetlerini aksatmadan büyük bir gayretle sürdürüyor.
İyilik Kervanı Genel Başkanı Asiye Gül yaptığı açıklamada; "İyilik Kervanı olarak başlatmış olduğumuz projeye dört bir yandan destek gösteren kardeşlerimizden Allah razı olsun. 250 tane çocuğumuza bot, mont ve 250 ailemize gıda yardımı yapan değerli kardeşimizden Rabbim razı olsun." diye konuştu.   "İSİMSİZ MELEKLER"   Başkan Gül, "Yapılan hizmet Allah rızası için. Biz de umut olmak için sahadayız. Sizlerin çalışmasını görüyor ve size destek oluyoruz diyorlar. Bu bizi çok mutlu ediyor. Kervanının çalışmalarını gören ve bu çalışmalarda bizim de bir katkımız olsun diyen birçok kardeşimizden biri de 250 tane çocuğa bot mont ve gıda takviyesi yaparak iyilik Kervanı'na getirmek üzere göstermiş oldukları desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." diyerek ismini vermek istemeyen çoğu hayırseverin kendilerine ulaştığını kaydetti.    Başkan Asiye Gül ayrıca, "Mimar Sinan Ortaokulu Müdürü Mevlüt Akyürek, Müdür Yardımcıları Tolga Kök, Neslihan Kırbaş ve Derya Kömürcü'nün, "Hayırsever kardeşlerimize ve bu soğuk kış aylarında vermiş olduğunuz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyoruz" dediklerini de ifade etti.   Yapılacak yardımlar bu Cumartesi günü Mimar Sinan Ortaokulu, Ülkem Ortaokulu ve Sevgi Melekleri Atölyesi'ndeki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtalacak.
Bölgemizin en çok bilinen ve güvenilen hayır kurumu olan İyilik Kervanı, sahadaki faaliyetlerini aksatmadan büyük bir gayretle sürdürüyor.

İyilik Kervanı Genel Başkanı Asiye Gül yaptığı açıklamada; "İyilik Kervanı olarak başlatmış olduğumuz projeye dört bir yandan destek gösteren kardeşlerimizden Allah razı olsun. 250 tane çocuğumuza bot, mont ve 250 ailemize gıda yardımı yapan değerli kardeşimizden Rabbim razı olsun." diye konuştu.

 

"İSİMSİZ MELEKLER"

 

Başkan Gül, "Yapılan hizmet Allah rızası için. Biz de umut olmak için sahadayız. Sizlerin çalışmasını görüyor ve size destek oluyoruz diyorlar. Bu bizi çok mutlu ediyor. Kervanının çalışmalarını gören ve bu çalışmalarda bizim de bir katkımız olsun diyen birçok kardeşimizden biri de 250 tane çocuğa bot mont ve gıda takviyesi yaparak iyilik Kervanı'na getirmek üzere göstermiş oldukları desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." diyerek ismini vermek istemeyen çoğu hayırseverin kendilerine ulaştığını kaydetti. 

 

Başkan Asiye Gül ayrıca, "Mimar Sinan Ortaokulu Müdürü Mevlüt Akyürek, Müdür Yardımcıları Tolga Kök, Neslihan Kırbaş ve Derya Kömürcü'nün, "Hayırsever kardeşlerimize ve bu soğuk kış aylarında vermiş olduğunuz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyoruz" dediklerini de ifade etti.

 

Yapılacak yardımlar bu Cumartesi günü Mimar Sinan Ortaokulu, Ülkem Ortaokulu ve Sevgi Melekleri Atölyesi'ndeki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.