Olayın Camide Olması Üzücü

Gündem 10.01.2020 - 15:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2773+ kez okundu.
 

Olayın Camide Olması Üzücü

İzmit ilçesinde bir üniversite öğrencisi tarafından camide unutulan 6 bin 500 TL değerindeki cep telefonu, bir kadın tarafından çalındı.
İzmit Kozluk Mahallesi Övül Tezişler Caddesi’nde bulunan Seka Camii’nde, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde eğitim gören Hilal Nur Çitçi, namaz kılmak için camiye gitti. ÖĞRENCİ TELEFONUNU DÜŞÜRDÜ Çiftçi namaz sırasında yaklaşık 6 bin 500 TL değerindeki cep telefonunun halının üzerine bıraktı. Namazın ardından camiden ayrılan Çiftçi, bir süre sonra telefonunun kaybolduğunu fark etti. Cep telefonunu namaz kılarken halının üzerine bıraktığını hatırlayan Hilal Nur Çitçi, tekrar camiye döndü. POLİS EKİPLERİ İNCELEME BAŞLATTI İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaklaşık 6 bin 500 TL olan cep telefonunun alan kişinin belirlenmesi için güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Çiftçi, ise cep telefonunu alan kişiden şikayetçi oldu. Polis ekipleri şahsın kimliğinin belirlenmesi için incelemelerini sürdürüyor.  
İzmit ilçesinde bir üniversite öğrencisi tarafından camide unutulan 6 bin 500 TL değerindeki cep telefonu, bir kadın tarafından çalındı.

İzmit Kozluk Mahallesi Övül Tezişler Caddesi’nde bulunan Seka Camii’nde, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde eğitim gören Hilal Nur Çitçi, namaz kılmak için camiye gitti.

ÖĞRENCİ TELEFONUNU DÜŞÜRDÜ

Çiftçi namaz sırasında yaklaşık 6 bin 500 TL değerindeki cep telefonunun halının üzerine bıraktı. Namazın ardından camiden ayrılan Çiftçi, bir süre sonra telefonunun kaybolduğunu fark etti. Cep telefonunu namaz kılarken halının üzerine bıraktığını hatırlayan Hilal Nur Çitçi, tekrar camiye döndü.

POLİS EKİPLERİ İNCELEME BAŞLATTI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaklaşık 6 bin 500 TL olan cep telefonunun alan kişinin belirlenmesi için güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Çiftçi, ise cep telefonunu alan kişiden şikayetçi oldu. Polis ekipleri şahsın kimliğinin belirlenmesi için incelemelerini sürdürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.