‘’Okulda Tiyatro’’ söyleşisinde keyifli dakikalar

Çayırova 02.01.2018 - 11:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2031+ kez okundu.
 

‘’Okulda Tiyatro’’ söyleşisinde keyifli dakikalar

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçılarının katıldığı, okullarda “Tiyatro ve İletişim” konulu söyleşi programları başladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Kocaeli Şehir Tiyatroları, okullarda “Tiyatro ve İletişim” konulu programlar düzenlemeye başladı. Kocaeli Şehir Tiyatroları Sanatçılarının katıldığı söyleşilerde, öğrencilerle keyifli konular konuşuldu. İlk olarak İzmit ilçesi Yahya Kaptan İlkokulunda gerçekleştirilen söyleşi programları, gelen talepler doğrultusunda Kocaeli genelindeki diğer okullarda da yapılacak.   TİYATRO SANATÇILARI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU İzmit Yahya Kaptan İlkokulu’nda gerçekleştirilen Tiyatro Söyleşisinde, Kocaeli Şehir Tiyatrosu sanatçıları Zeynep Özan Topçu ve Levent Muratoğlu öğrencilerle Tiyatro sanatı üzerine keyifli bir sohbet gerçekleşti. Söyleşide öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunan Tiyatro Sanatçısı Topçu “Çocuklar sanatla ilgilenin, bence mutlaka bir enstrüman çalmayı öğrenmelisiniz. Bunu ileride sadece kendinizi mutlu etmek için yapın” dedi. Öğrencilerin soruları cevaplayan Topçu “Tiyatro sanatında her meslekte olduğu gibi maddi ve manevi olarak doyurucu olmayan yanları muhakkak var. Tiyatroyu seviyorum ve bu sanatı icra etmekten mutluluk duyuyorum. O yüzden uzun saatler çalışabiliyorum” dedi.   TALEPLER DOĞRULTUSUNDA SÖYLEŞİLER YAPILACAK Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Şehir Tiyatrosu sanatçılarının katıldığı Tiyatro söyleşileri Kocaeli genelindeki diğer okullarda da gerçekleştirilebilecek. Okullardan gelecek olan söyleşi talepleri doğrultusunda, yapılacak olan programlarda öğrenciler Tiyatro ve İletişim konusu üzerine keyifli saatler yaşayabilecek.
Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçılarının katıldığı, okullarda “Tiyatro ve İletişim” konulu söyleşi programları başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Kocaeli Şehir Tiyatroları, okullarda “Tiyatro ve İletişim” konulu programlar düzenlemeye başladı. Kocaeli Şehir Tiyatroları Sanatçılarının katıldığı söyleşilerde, öğrencilerle keyifli konular konuşuldu. İlk olarak İzmit ilçesi Yahya Kaptan İlkokulunda gerçekleştirilen söyleşi programları, gelen talepler doğrultusunda Kocaeli genelindeki diğer okullarda da yapılacak.

 

TİYATRO SANATÇILARI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

İzmit Yahya Kaptan İlkokulu’nda gerçekleştirilen Tiyatro Söyleşisinde, Kocaeli Şehir Tiyatrosu sanatçıları Zeynep Özan Topçu ve Levent Muratoğlu öğrencilerle Tiyatro sanatı üzerine keyifli bir sohbet gerçekleşti. Söyleşide öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunan Tiyatro Sanatçısı Topçu “Çocuklar sanatla ilgilenin, bence mutlaka bir enstrüman çalmayı öğrenmelisiniz. Bunu ileride sadece kendinizi mutlu etmek için yapın” dedi. Öğrencilerin soruları cevaplayan Topçu “Tiyatro sanatında her meslekte olduğu gibi maddi ve manevi olarak doyurucu olmayan yanları muhakkak var. Tiyatroyu seviyorum ve bu sanatı icra etmekten mutluluk duyuyorum. O yüzden uzun saatler çalışabiliyorum” dedi.

 

TALEPLER DOĞRULTUSUNDA SÖYLEŞİLER YAPILACAK

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Şehir Tiyatrosu sanatçılarının katıldığı Tiyatro söyleşileri Kocaeli genelindeki diğer okullarda da gerçekleştirilebilecek. Okullardan gelecek olan söyleşi talepleri doğrultusunda, yapılacak olan programlarda öğrenciler Tiyatro ve İletişim konusu üzerine keyifli saatler yaşayabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.