ÖGÜ DER'de Sakarya ve Kocaeli Başkan Atamaları Yapıldı.

Gündem 21.03.2020 - 21:11, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2862+ kez okundu.
 

ÖGÜ DER'de Sakarya ve Kocaeli Başkan Atamaları Yapıldı.

Kısa bir süre önce kurulan, Genel Merkezi Kocaeli ilimizde bulunan Özel Güvenlikçiler Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği (ÖGÜ-DER) tüm ülke genelinde teşkilat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Kısa bir süre önce kurulan,  Genel Merkezi Kocaeli ilimizde bulunan Özel Güvenlikçiler Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği (ÖGÜ-DER) tüm ülke genelinde teşkilat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında şu ana kadar 15 il de teşkilat ve il başkanlarını atayan ÖGÜ DER, en son ilimizde bulunan genel merkez binasında Kocaeli ve Sakarya İl Başkanlarının atamasını ve mazbata teslimini gerçekleştirdi. Yapılan törende Kocaeli İl Başkanı olarak atanan Furkan Küsdül ve Sakarya İl Başkanı olarak atanan Kerim Koyun'a mazbataları teslim edildi. Törende bir konuşma yapan ÖGÜ DER Genel Başkanı Zeki AYDIN "Kısa bir sürede tüm ülkemizde, illerimizde ve hatta ilçelerimizde teşkilatlama çalışmalarımız ve atamalarımızı gerçekleştireceğiz. Tüm Özel Güvenlik Görevlisi meslektaşlarımızı ailemizde görmek istiyoruz.  Bir olursak kimse bizlerin emeği ile oynayamaz ve oynamayacak. Biz dinine, diline, ırkına, ideolojosine bakmadan tüm Özel Güvenlik Görevlisi kardeşlerimize birlik eli uzatıyoruz. Bu meslek sahipsiz değildir. Birbirimiz arasında yardımlaşma ve dayanışma tüm ülkeye örnek olacak. Bu gün yapmış olduğumuz atamalar,  Kocaeli ve Sakarya illerimizdeki tüm Özel Güvenlik Görevlilerine hayırlı olsun. Artık sizinde nefes alacağınız, dertleşeceğiniz, huzur bulacağınız bir çatınız var." açıklamasında bulundu. Ayrıca yapılan açıklamada törene çok yoğun bir teveccüh ve katılım talebi olduğu, fakat alınan #Corona tedbirleri dolayısıyla kimsenin gelmemesi çağrımıza kulak veren tüm Özel Güvenlik görevlilerine göstermiş oldukları  hassasiyetleri için teşekkür edildi.
Kısa bir süre önce kurulan, Genel Merkezi Kocaeli ilimizde bulunan Özel Güvenlikçiler Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği (ÖGÜ-DER) tüm ülke genelinde teşkilat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kısa bir süre önce kurulan,  Genel Merkezi Kocaeli ilimizde bulunan Özel Güvenlikçiler Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği (ÖGÜ-DER) tüm ülke genelinde teşkilat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında şu ana kadar 15 il de teşkilat ve il başkanlarını atayan ÖGÜ DER, en son ilimizde bulunan genel merkez binasında Kocaeli ve Sakarya İl Başkanlarının atamasını ve mazbata teslimini gerçekleştirdi.

Yapılan törende Kocaeli İl Başkanı olarak atanan Furkan Küsdül ve Sakarya İl Başkanı olarak atanan Kerim Koyun'a mazbataları teslim edildi.

Törende bir konuşma yapan ÖGÜ DER Genel Başkanı Zeki AYDIN "Kısa bir sürede tüm ülkemizde, illerimizde ve hatta ilçelerimizde teşkilatlama çalışmalarımız ve atamalarımızı gerçekleştireceğiz.

Tüm Özel Güvenlik Görevlisi meslektaşlarımızı ailemizde görmek istiyoruz.

 Bir olursak kimse bizlerin emeği ile oynayamaz ve oynamayacak. Biz dinine, diline, ırkına, ideolojosine bakmadan tüm Özel Güvenlik Görevlisi kardeşlerimize birlik eli uzatıyoruz. Bu meslek sahipsiz değildir. Birbirimiz arasında yardımlaşma ve dayanışma tüm ülkeye örnek olacak. Bu gün yapmış olduğumuz atamalar,  Kocaeli ve Sakarya illerimizdeki tüm Özel Güvenlik Görevlilerine hayırlı olsun. Artık sizinde nefes alacağınız, dertleşeceğiniz, huzur bulacağınız bir çatınız var." açıklamasında bulundu.

Ayrıca yapılan açıklamada törene çok yoğun bir teveccüh ve katılım talebi olduğu, fakat alınan #Corona tedbirleri dolayısıyla kimsenin gelmemesi çağrımıza kulak veren tüm Özel Güvenlik görevlilerine göstermiş oldukları  hassasiyetleri için teşekkür edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.