O Markette Domuz Eti Satışına Son Verildi

Sağlık 12.10.2019 - 18:41, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2584+ kez okundu.
 

O Markette Domuz Eti Satışına Son Verildi

Tarım ve Orman Bakanlığı, izne aykırı üretim yapan 618 firmaya ait 1.211 parti ürünü kamuoyuyla paylaştı.
Gıda Dedektifi’nin Şubat ayında gündeme taşıdığı, bugün ise Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan Taklit ve Tağşiş ürün listesinde adı geçen Gurme markalı Sucukta “domuz eti” tespitinin resmiyet kazanması sonrasında ürünün indirimli olarak Carrefoursa mağazalarında satıldığını bir takipçimizin uyarısıyla duyurmuştuk. Konuyla ilgili firmadan yapılan açıklamada “Bugün itibariyle ürünün satışını durdurduk ve ürünü tüm mağazalarımızdaki reyonlardan kaldırıyoruz” ifadeleri yer almıştır.   Kaynak:gidadedektifi.com
Tarım ve Orman Bakanlığı, izne aykırı üretim yapan 618 firmaya ait 1.211 parti ürünü kamuoyuyla paylaştı.

Gıda Dedektifi’nin Şubat ayında gündeme taşıdığı, bugün ise Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan Taklit ve Tağşiş ürün listesinde adı geçen Gurme markalı Sucukta “domuz eti” tespitinin resmiyet kazanması sonrasında ürünün indirimli olarak Carrefoursa mağazalarında satıldığını bir takipçimizin uyarısıyla duyurmuştuk. Konuyla ilgili firmadan yapılan açıklamada “Bugün itibariyle ürünün satışını durdurduk ve ürünü tüm mağazalarımızdaki reyonlardan kaldırıyoruz” ifadeleri yer almıştır.

 

Kaynak:gidadedektifi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.