Nusret Acur, ‘’Dostlarınızı Satın Almayın’’

Siyaset 04.04.2018 - 12:30, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2585+ kez okundu.
 

Nusret Acur, ‘’Dostlarınızı Satın Almayın’’

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur 4 Nisan Sokak Hayvanları günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Acur sözlerine, ‘’ Dostlarınızı Satın Almayın’’ diye başladı ve Dünyada gelişmiş ülkelerde sokak hayvanları diye bir kavram yoktur, Ancak gelişmemiş ülkelerde ve gelişmekte olan ülkelerde sokak hayvanları vardır. Bizi en çok üzen, hayvanların petshoplarda satılması, birde söyle düşünelim, bir tanıdığınıza doğum gününde kedi hediye ediyorsunuz, kişi belli bir süre sonra bu hayvanı sokak bırakıyor, sokak hayvanlarının oluşmasındaki en büyük etken, kişilere hediye olarak alınan canlılardır, canlı bir varlıktan hediye olmamalı, o bakımdan ‘’Dostlarınızı Satın Almayı, Sahiplenin’’ diyoruz. Dedi. Nusret Acur, son yıllarda sokak hayvanlarına artan şiddet ve cinsel taciz olaylarını, hazmedemiyoruz, İyi Parti İktidar Olduğunda, bir hayvan sever olan genel başkanımız Meral Akşener, herkesin bildiği gibi İzmir’de tecavüze uğrayan bir kediyi sahiplendi, gereken bütün düzenlemeleri yapacak, programını hazırladı, şunu söyleye bilirim, sokakta sahipsiz bir hayvan kalmayıncaya kadar, çalışmalarımız sürecek, son olarak, yönetim kurulu üyelerimizin, büyük bir çoğunluğu bir hayvan sahibi ve gönüllüsü. Dedi.
İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur 4 Nisan Sokak Hayvanları günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Acur sözlerine, ‘’ Dostlarınızı Satın Almayın’’ diye başladı ve Dünyada gelişmiş ülkelerde sokak hayvanları diye bir kavram yoktur, Ancak gelişmemiş ülkelerde ve gelişmekte olan ülkelerde sokak hayvanları vardır.

Bizi en çok üzen, hayvanların petshoplarda satılması, birde söyle düşünelim, bir tanıdığınıza doğum gününde kedi hediye ediyorsunuz, kişi belli bir süre sonra bu hayvanı sokak bırakıyor, sokak hayvanlarının oluşmasındaki en büyük etken, kişilere hediye olarak alınan canlılardır, canlı bir varlıktan hediye olmamalı, o bakımdan ‘’Dostlarınızı Satın Almayı, Sahiplenin’’ diyoruz. Dedi.

Nusret Acur, son yıllarda sokak hayvanlarına artan şiddet ve cinsel taciz olaylarını, hazmedemiyoruz, İyi Parti İktidar Olduğunda, bir hayvan sever olan genel başkanımız Meral Akşener, herkesin bildiği gibi İzmir’de tecavüze uğrayan bir kediyi sahiplendi, gereken bütün düzenlemeleri yapacak, programını hazırladı, şunu söyleye bilirim, sokakta sahipsiz bir hayvan kalmayıncaya kadar, çalışmalarımız sürecek, son olarak, yönetim kurulu üyelerimizin, büyük bir çoğunluğu bir hayvan sahibi ve gönüllüsü. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.