Necati Korkmaz'dan 10 Ocak Gazeteciler günü Mesajı

Gündem 09.01.2020 - 16:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2980+ kez okundu.
 

Necati Korkmaz'dan 10 Ocak Gazeteciler günü Mesajı

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, ilimizde ve ilçemizde bulunan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Korkmaz’ın açıklaması şu şekilde oldu: “Demokrasinin temel taşlarından olan “Basın Özgürlüğü”, şeffaf yönetim ilkesinin de yapı taşlarındandır. Yazılı, işitsel ve görsel kanallar aracılığı ile yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları üstlenmektedir. Bu önemli misyonu gerçekleştirmek için zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, her zaman ve her yerde büyük bir özveri ile çalışan siz değerli basın çalışanlarımızı tebrik ederiz. Gazetecilik, günümüzün en dinamik mesleklerinden biri olmakla birlikte insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok önemli bir görevi de yerine getirmektedir. Bu görevlerin yerine getirilmesinde, gazetecilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi, basın özgürlüğünü kısıtlayan engellerin ortadan kaldırılması ve basın çalışanlarının haklarının standartlara kavuşturulması, sadece medyamıza değil demokrasimize de güç katacaktır. ‘Özgür basının olmadığı ve eleştiri hakkının kullanılmadığı ortamlarda, kamuoyunun demokratik hak ve görevlerini yerine getirmesi söz konusu olamaz. Bu nedenle basına büyük görevler düşmektedir. Gazetecilere ekonomik ve sosyal imkânlar sağlayan, 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 sayılı Yasa’nın kabulü nedeniyle ilan edilen Çalışan Gazeteciler Günü’nde, medyamızın tüm çalışanlarına içten sevgi ve selamlarımı sunuyoruz.’  
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, ilimizde ve ilçemizde bulunan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Korkmaz’ın açıklaması şu şekilde oldu:

“Demokrasinin temel taşlarından olan “Basın Özgürlüğü”, şeffaf yönetim ilkesinin de yapı taşlarındandır. Yazılı, işitsel ve görsel kanallar aracılığı ile yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları üstlenmektedir. Bu önemli misyonu gerçekleştirmek için zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, her zaman ve her yerde büyük bir özveri ile çalışan siz değerli basın çalışanlarımızı tebrik ederiz.

Gazetecilik, günümüzün en dinamik mesleklerinden biri olmakla birlikte insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok önemli bir görevi de yerine getirmektedir. Bu görevlerin yerine getirilmesinde, gazetecilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi, basın özgürlüğünü kısıtlayan engellerin ortadan kaldırılması ve basın çalışanlarının haklarının standartlara kavuşturulması, sadece medyamıza değil demokrasimize de güç katacaktır.

‘Özgür basının olmadığı ve eleştiri hakkının kullanılmadığı ortamlarda, kamuoyunun demokratik hak ve görevlerini yerine getirmesi söz konusu olamaz. Bu nedenle basına büyük görevler düşmektedir.

Gazetecilere ekonomik ve sosyal imkânlar sağlayan, 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 sayılı Yasa’nın kabulü nedeniyle ilan edilen Çalışan Gazeteciler Günü’nde, medyamızın tüm çalışanlarına içten sevgi ve selamlarımı sunuyoruz.’

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.