NE OLURSA OLSUN SOSYAL MESEFAYE DİKKAT EDELİM.

Gündem 17.04.2020 - 15:21, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2311+ kez okundu.
 

NE OLURSA OLSUN SOSYAL MESEFAYE DİKKAT EDELİM.

Büyükşehir Zabıta ekipleri, ilçe zabıta, tarım ilçe müdürlüğü ve emniyet güçleri ile birlikte Gebze bölgesindeki marketlerde denetimler gerçekleştiriyor   Büyükşehir Zabıta Gebze bölgesindeki denetimlerini sürdürüyor Sosyal mesafeye dikkat edelim   Kocaeli’de Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan önlemlerin saha da uygulanabilirliğini arttırmak için sıkı denetimler devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, emniyet güçleri, ilçe tarım ekipleri ve Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçe zabıtaları ile birlikte marketlerde denetimlerini sürdürüyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağını da göze alan ekipler oluşabilecek sosyal mesafe kuralı ihlalleri için gerekli denetimlerini sıklaştıracak.   MARKETLERDE DENETİMLER SIKLAŞTIRILDI Farkı kurumlardan ekiplerin katılımı ile yapılan denetimler ile genelge ve alınan kararların sahada uygulanması sağlanıyor. Gebze bölgesindeki ilçeler kapsamında marketlerde yapılan denetimlerde haksız fiyat artışı (fahiş fiyat), satıştan kaçınma, hijyen kontrolü, işyerlerinde çalışanların koruyucu maske ve eldiven kullanımı, hizmet sunulan işyerinde en fazla kaç müşteri olması, market içerisinde müşterilerin arasına sosyal mesafe koyması ve market girişlerinde el dezenfektanı bulunması gibi birçok kuralın uygulanıp uygulanmadığı denetleniyor. Ayrıca Büyükşehir Zabıta ekipleri, Gebze bölgesinde bulunan petrol istasyonlarındaki marketlerde de denetimlerine devam ediyor.  

Büyükşehir Zabıta ekipleri, ilçe zabıta, tarım ilçe müdürlüğü ve emniyet güçleri ile birlikte Gebze bölgesindeki marketlerde denetimler gerçekleştiriyor

 

Büyükşehir Zabıta Gebze bölgesindeki denetimlerini sürdürüyor

Sosyal mesafeye dikkat edelim

 

Kocaeli’de Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan önlemlerin saha da uygulanabilirliğini arttırmak için sıkı denetimler devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, emniyet güçleri, ilçe tarım ekipleri ve Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçe zabıtaları ile birlikte marketlerde denetimlerini sürdürüyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağını da göze alan ekipler oluşabilecek sosyal mesafe kuralı ihlalleri için gerekli denetimlerini sıklaştıracak.

 

MARKETLERDE DENETİMLER SIKLAŞTIRILDI

Farkı kurumlardan ekiplerin katılımı ile yapılan denetimler ile genelge ve alınan kararların sahada uygulanması sağlanıyor. Gebze bölgesindeki ilçeler kapsamında marketlerde yapılan denetimlerde haksız fiyat artışı (fahiş fiyat), satıştan kaçınma, hijyen kontrolü, işyerlerinde çalışanların koruyucu maske ve eldiven kullanımı, hizmet sunulan işyerinde en fazla kaç müşteri olması, market içerisinde müşterilerin arasına sosyal mesafe koyması ve market girişlerinde el dezenfektanı bulunması gibi birçok kuralın uygulanıp uygulanmadığı denetleniyor. Ayrıca Büyükşehir Zabıta ekipleri, Gebze bölgesinde bulunan petrol istasyonlarındaki marketlerde de denetimlerine devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.