Ne farklılık, Ne Engel,Hayat birlikte güzel... Sevgi varsa,,Engel Yok!

Yaşam 04.12.2020 - 00:28, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2188+ kez okundu.
 

Ne farklılık, Ne Engel,Hayat birlikte güzel... Sevgi varsa,,Engel Yok!

3 Aralık.Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Sevgi Melekleri Engelsiz Sanat Atölyesi Kurucusu Gülay Salman bir mesaj yayınladı.
  Gülay Salman Mesajında: ''3 Aralik. Dünya Engelliler Gününde tüm vatandaşlarımızı engellilik konusunda daha sorumlu ve duyarlı olmaya çağırıyorum; kararlı duruşları ve çabalariyla hepimize örnek olan engelli kardeşlerimizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum..  Hepimizin bildiği gibi bugünlerde dünya büyük bir kaos yaşıyor.Bunu önleyebilmenin yolu insanlara henüz, çocukken nasıl yaşayacakları., hayata nasıl bakacakları ve hayata nasıl hazirlanaacaklarini ve en önemlisi kendilerini nasıl.seveceklerini öğretmekten geçiyor. Eger küçük.yaşlarda öğrenilirse ben inanıyorum ki yasam tarzi  hâline gelecek ve huzurlu bir hayat yaşayacaklar. Tüm.vatandaşlarimizi engellilik konusunda spordan sanata ,edebiyata siyasete  eğitimden iş dünyasına kadar her alanda duyarli olmaya davet ediyorum. Engellilerin çalışan üreten kendilerine yeten bireyler olarak toplumsal hayata katılabilmeleri ıçin  elimizden ne geliyorsa yapıyoruz yapmaya da  devam.edecegiz. Bugune  kadar sayısız sosyal sorumluluk.projeleri yaptık.Festivaller ve etkinlikler duzenledik Sevgi.Melekleri.Engelsiz Sanat Atölyesinde Öğrencileri  .el.emegi göz nuru ile kendi yaptıkları ürünleri satarak.ihtiyac sahibi çoçuklarimiza umut  olmaya devam ediyor . Bizlere herzaman destek veren iyilik meleği dostlarımıza destek verip bende bir cocugun hayatina dokunmak  istiyorum. diyen. herkese  sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.."dedi.
3 Aralık.Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Sevgi Melekleri Engelsiz Sanat Atölyesi Kurucusu Gülay Salman bir mesaj yayınladı.

 


Gülay Salman Mesajında:
''3 Aralik. Dünya Engelliler Gününde tüm vatandaşlarımızı engellilik konusunda daha sorumlu ve duyarlı olmaya çağırıyorum; kararlı duruşları ve çabalariyla hepimize örnek olan engelli kardeşlerimizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.. 
Hepimizin bildiği gibi bugünlerde dünya büyük bir kaos yaşıyor.Bunu önleyebilmenin yolu insanlara henüz, çocukken nasıl yaşayacakları., hayata nasıl bakacakları ve hayata nasıl hazirlanaacaklarini ve en önemlisi kendilerini nasıl.seveceklerini öğretmekten geçiyor.


Eger küçük.yaşlarda öğrenilirse ben inanıyorum ki yasam tarzi  hâline gelecek ve huzurlu bir hayat yaşayacaklar.
Tüm.vatandaşlarimizi engellilik konusunda spordan sanata ,edebiyata siyasete  eğitimden iş dünyasına kadar her alanda duyarli olmaya davet ediyorum.


Engellilerin çalışan üreten kendilerine yeten bireyler olarak toplumsal hayata katılabilmeleri ıçin  elimizden ne geliyorsa yapıyoruz yapmaya da  devam.edecegiz.


Bugune  kadar sayısız sosyal sorumluluk.projeleri yaptık.Festivaller ve etkinlikler duzenledik Sevgi.Melekleri.Engelsiz Sanat Atölyesinde Öğrencileri  .el.emegi göz nuru ile kendi yaptıkları ürünleri satarak.ihtiyac sahibi çoçuklarimiza umut  olmaya devam ediyor
.

Bizlere herzaman destek veren iyilik meleği dostlarımıza destek verip bende bir cocugun hayatina dokunmak  istiyorum. diyen. herkese  sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.