Nail Çiler gebze -güncel sondakika haberleri

Gündem 28.12.2018 - 22:10, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2005+ kez okundu.
 

Nail Çiler gebze -güncel sondakika haberleri

Gebze Ticaret Odasıyönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Yeni Yıl Dolayısıyla Bir Açıklamada Bulundu.
Yaşadığımız mutluluklar, sıkıntılar, sevinçler ve başarılar ile; bölgemiz adına ülke ekonomimize sağladığımız önemli katkıların olduğu bir yılı daha geride bırakarak, yeni bir yıla hep beraber merhaba diyoruz. Geride bıraktığımız yılda, bölgemiz teknolojinin ve bilimin üssü olma yolunda hızla ilerlemeye devam ederek; ülke ekonomisine artı değer sağlayan en önemli bölgelerden biri olmuştur. Önemli sanayi kuruluşları, AR-GE Merkezleri, Teknoloji Geliştirme Merkezleri ve ekonomimize dinamizm kazandıranbir çok yapıya ev sahipliği yapan bölgemiz, 2019 yılında da aynı kararlılık ve çalışma azmi ile yoluna devam edecektir. Gebze Ticaret Odası olarak gerçekleştirdiğimiz projeleri, her dönemde olduğu gibi 2019 yılında da “takip edilen oda” kimliğimizle devam ettireceğiz. Yeni yılda da amacımız, hizmette kaliteyi ön planda tutarak, birliğimizden aldığımız güç ve destekle Odamızın ve bölgemizin ülkemize sağladığı katma değeri daha yüksek seviyelere taşımaktır. Ülkemiz; son 25 yılda yaşamış olduğu çeşitli sıkıntıların hepsini aşmıştır.Bizler; ekonomide yaşadığımız zor sürecin yeni yılda geçeceğine inanıyoruz.Gebze Ticaret Odası olarak reel sektörün sorunlarının sahada dinlenerek, çözümler geliştirmesi için gayret göstereceğiz. Odamız tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize ilettiğimiz sektörlerde vergi indiriminin hayata geçmesi, piyasalarıncanlanmasına, rahatlamasına neden olarak; iş dünyamızaumut olmuştur. Dileğimiz, bu uygulamanın yeni yılda da devam etmesidir. Bu duygu ve düşüncelerle; 2019 yılının birlik, beraberlik ve ümit getirmesini temenni ederek; dayanışma ruhumuzun daha da güçlendiği, tüm zorlukları aşacağımız bir yıl olmasını diler, iş dünyamızın ve herkesin yeni yılını kutlarım.  
Gebze Ticaret Odasıyönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Yeni Yıl Dolayısıyla Bir Açıklamada Bulundu.

Yaşadığımız mutluluklar, sıkıntılar, sevinçler ve başarılar ile; bölgemiz adına ülke ekonomimize sağladığımız önemli katkıların olduğu bir yılı daha geride bırakarak, yeni bir yıla hep beraber merhaba diyoruz.

Geride bıraktığımız yılda, bölgemiz teknolojinin ve bilimin üssü olma yolunda hızla ilerlemeye devam ederek; ülke ekonomisine artı değer sağlayan en önemli bölgelerden biri olmuştur. Önemli sanayi kuruluşları, AR-GE Merkezleri, Teknoloji Geliştirme Merkezleri ve ekonomimize dinamizm kazandıranbir çok yapıya ev sahipliği yapan bölgemiz, 2019 yılında da aynı kararlılık ve çalışma azmi ile yoluna devam edecektir. Gebze Ticaret Odası olarak gerçekleştirdiğimiz projeleri, her dönemde olduğu gibi 2019 yılında da “takip edilen oda” kimliğimizle devam ettireceğiz. Yeni yılda da amacımız, hizmette kaliteyi ön planda tutarak, birliğimizden aldığımız güç ve destekle Odamızın ve bölgemizin ülkemize sağladığı katma değeri daha yüksek seviyelere taşımaktır.

Ülkemiz; son 25 yılda yaşamış olduğu çeşitli sıkıntıların hepsini aşmıştır.Bizler; ekonomide yaşadığımız zor sürecin yeni yılda geçeceğine inanıyoruz.Gebze Ticaret Odası olarak reel sektörün sorunlarının sahada dinlenerek, çözümler geliştirmesi için gayret göstereceğiz. Odamız tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize ilettiğimiz sektörlerde vergi indiriminin hayata geçmesi, piyasalarıncanlanmasına, rahatlamasına neden olarak; iş dünyamızaumut olmuştur. Dileğimiz, bu uygulamanın yeni yılda da devam etmesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2019 yılının birlik, beraberlik ve ümit getirmesini temenni ederek; dayanışma ruhumuzun daha da güçlendiği, tüm zorlukları aşacağımız bir yıl olmasını diler, iş dünyamızın ve herkesin yeni yılını kutlarım.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.