NAİL ÇİLER'DEN ADAYLARA ÇAĞRI

Gündem 14.02.2019 - 18:52, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1983+ kez okundu.
 

NAİL ÇİLER'DEN ADAYLARA ÇAĞRI

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, GTO Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti.
ÇİLER’DEN ADAYLARA ÇAĞRI   Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, GTO Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti. GTO Yönetim Kurulu üyelerininde hazır bulunduğu toplantıda Op. Dr. Burcu Çetinkaya’ya hayırlı olsun diyen GTO Başkanı Nail Çiler, “Yolunuz açık olsun. Burcu Hanım, Gebze’ye heyecan getirdiniz. Gebze’yi nereye taşıyabilirizi düşünmek lazım. Benim belediye başkan adaylarından bir talebim var. Bir platform oluşturarak, Gebze’nin sorunlarını tartışalım, çözüm önerileri getirelim, ortak akıl ile yönetelim” dedi.   NECATİ KORKMAZ “ ADAYIMIZLA HER KAPIYI AÇIYORUZ   Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz’da yaptığı konuşmada, “Belirli kişiler üzerinden anket çalışması yaptık. Anket sonuçlarında, Burcu Hanımın Gebze’de çok ciddi trend yakalayacağını gördük. Millet ittifakının tabanda tutmadığını, Cumhur ittifakının da halktan koptuğunu görüyoruz. İktidar Partisine ciddi bir tepki var ve kararsızların oranı da çok yüksek. Bizim daha önce giremediğimiz evler, konuşamadığımız insanlar vardı. Bugün geldiğimiz noktada adayımız Op. Dr. Burcu Çetinkaya ile birlikte her kapıyı açıyoruz ve herkes ile konuşuyoruz” dedi.   SANAT, KÜLTÜR, SPOR VE YEŞİL İLE İÇ İÇE BİR GEBZE   GTO Başkanı Nail Çiler ’in Gebze’de bir platform oluşturarak Gebze’nin sorunlarının tartışılması önerisini destekleyen Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, “ Ben belediye başkanı olursam alışılmışın dışında herkese eşit mesafede herkesin ulaşabileceği bir başkan olacağım. Gebze’nin sorunlarını biliyorum. Yönetirken birlikte odalarımız ve halkımızın katkısı ile yöneteceğiz. Ben Gebze için güzel hayallerim olduğundan dolayı bu yola çıkmıştım. Sanayi kenti Gebze’yi aynı zamanda çekim noktası yaşanabilir bir kent yapacağız. Sanat, kültür, spor ve yeşil ile iç içe bir Gebze için desteklerinizi bekliyorum” dedi.
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, GTO Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti.
ÇİLER’DEN ADAYLARA ÇAĞRI
 
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, GTO Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti.
GTO Yönetim Kurulu üyelerininde hazır bulunduğu toplantıda Op. Dr. Burcu Çetinkaya’ya hayırlı olsun diyen GTO Başkanı Nail Çiler, “Yolunuz açık olsun. Burcu Hanım, Gebze’ye heyecan getirdiniz. Gebze’yi nereye taşıyabilirizi düşünmek lazım. Benim belediye başkan adaylarından bir talebim var. Bir platform oluşturarak, Gebze’nin sorunlarını tartışalım, çözüm önerileri getirelim, ortak akıl ile yönetelim” dedi.
 
NECATİ KORKMAZ “ ADAYIMIZLA HER KAPIYI AÇIYORUZ
 
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz’da yaptığı konuşmada, “Belirli kişiler üzerinden anket çalışması yaptık. Anket sonuçlarında, Burcu Hanımın Gebze’de çok ciddi trend yakalayacağını gördük. Millet ittifakının tabanda tutmadığını, Cumhur ittifakının da halktan koptuğunu görüyoruz. İktidar Partisine ciddi bir tepki var ve kararsızların oranı da çok yüksek. Bizim daha önce giremediğimiz evler, konuşamadığımız insanlar vardı. Bugün geldiğimiz noktada adayımız Op. Dr. Burcu Çetinkaya ile birlikte her kapıyı açıyoruz ve herkes ile konuşuyoruz” dedi.
 
SANAT, KÜLTÜR, SPOR VE YEŞİL İLE İÇ İÇE BİR GEBZE
 
GTO Başkanı Nail Çiler ’in Gebze’de bir platform oluşturarak Gebze’nin sorunlarının tartışılması önerisini destekleyen Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, “ Ben belediye başkanı olursam alışılmışın dışında herkese eşit mesafede herkesin ulaşabileceği bir başkan olacağım. Gebze’nin sorunlarını biliyorum. Yönetirken birlikte odalarımız ve halkımızın katkısı ile yöneteceğiz. Ben Gebze için güzel hayallerim olduğundan dolayı bu yola çıkmıştım. Sanayi kenti Gebze’yi aynı zamanda çekim noktası yaşanabilir bir kent yapacağız. Sanat, kültür, spor ve yeşil ile iç içe bir Gebze için desteklerinizi bekliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.