Nail Çiler'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Gebze 29.08.2019 - 17:12, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2797+ kez okundu.
 

Nail Çiler'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Gebze Ticaret Odasıyönetim Kurulu Başkanı Nailçiler 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Açıklamada Bulundu.
Ağustos ayı, milletimizin köklü tarihinde kazandığı sayısız zaferlerin önemli bir bölümünü oluşturan “Zaferler Ayı”dır. Bu özel ay, 26 Ağustos 1071’ de Sultan Alparslan komutasında kazanılan Malazgirt Zaferi ve bu zaferde milletimize işleyen inanç, azim ve kararlılık ruhunun uzun yıllar geçse dahi süren etkisiyle 26 Ağustos 1922’ de başlayarak 30 Ağustos 1922’de Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde Büyük Taaruz’ la taçlanan bir diriliş ayıdır. Bağımsızlık mücadelesiyle, vatanımızın bütünlüğünü ne pahasına olursa olsun koruyan milletimiz, 26 Ağustos 1071’de Anadolu’nun kapılarını muhteşem mücadelesiyle bizlere açmış, 30 Ağustos 1922’ deGazi Mustafa Kemal ATATÜRK komutasında ise bir daha açılmamak üzere kapatarak, Anadolu bizlerin olmuştur.          30 Ağustos’ta kazandığımız zafer, birlik ve beraberliğimizin asla bozulamayacağını kanıtlamış, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü ispatlamış ve hiçbir dış gücün topraklarımızı bölemeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.          Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 97.Yıldönümünü coşku ve gururla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, canları pahasına vatan topraklarını bizlere emanet eden aziz şehitlerimizi, bu uğurda her türlü fedakarlığı göstermiş olan gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün dediği gibi, “Türk milleti istiklalsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır...”
Gebze Ticaret Odasıyönetim Kurulu Başkanı Nailçiler 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Açıklamada Bulundu.

Ağustos ayı, milletimizin köklü tarihinde kazandığı sayısız zaferlerin önemli bir bölümünü oluşturan “Zaferler Ayı”dır. Bu özel ay, 26 Ağustos 1071’ de Sultan Alparslan komutasında kazanılan Malazgirt Zaferi ve bu zaferde milletimize işleyen inanç, azim ve kararlılık ruhunun uzun yıllar geçse dahi süren etkisiyle 26 Ağustos 1922’ de başlayarak 30 Ağustos 1922’de Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde Büyük Taaruz’ la taçlanan bir diriliş ayıdır.

Bağımsızlık mücadelesiyle, vatanımızın bütünlüğünü ne pahasına olursa olsun koruyan milletimiz, 26 Ağustos 1071’de Anadolu’nun kapılarını muhteşem mücadelesiyle bizlere açmış, 30 Ağustos 1922’ deGazi Mustafa Kemal ATATÜRK komutasında ise bir daha açılmamak üzere kapatarak, Anadolu bizlerin olmuştur.

         30 Ağustos’ta kazandığımız zafer, birlik ve beraberliğimizin asla bozulamayacağını kanıtlamış, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü ispatlamış ve hiçbir dış gücün topraklarımızı bölemeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.

         Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 97.Yıldönümünü coşku ve gururla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, canları pahasına vatan topraklarını bizlere emanet eden aziz şehitlerimizi, bu uğurda her türlü fedakarlığı göstermiş olan gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün dediği gibi, “Türk milleti istiklalsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır...”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.