Muzaffer Bıyık helallik istedi

Siyaset 04.11.2018 - 00:01, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2160+ kez okundu.
 

Muzaffer Bıyık helallik istedi

Muzaffer Bıyık helallik istedi
AK Parti Darıca’nın 50.Genişletilmiş Danışma Toplantısı münasebetiyle toplandığı buluşmada, 9.yılına giren İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık damga vurdu. Hınca hınç dolan salonda, bir o kadar insan ayakta kaldılar. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından açılış konuşmasını yapmak üzere sahneye çıktığı anda bir anda karanfiller sahneye doğru atıldı, Muzaffer Bıyık’a sevgi gösterilerini karanfiller ve sloganlar ile ileten AK Parti ilçe teşkilatı, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle yöneticileri tek yürek oldular.   8 dakikaklık geçmişten günümüze adı verilen bir video ile Muzaffer Bıyık anılarını tazeledi. Gençlik kollarının açmış olduğu ‘BU BİR VEDA DEĞİL BU BİR FATİHADIR’ pankartı ise dikkat çekti. Muzaffer Bıyık istifasını henüz vermese de partilileri ile helalleşti. 
Muzaffer Bıyık helallik istedi

AK Parti Darıca’nın 50.Genişletilmiş Danışma Toplantısı münasebetiyle toplandığı buluşmada, 9.yılına giren İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık damga vurdu. Hınca hınç dolan salonda, bir o kadar insan ayakta kaldılar.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından açılış konuşmasını yapmak üzere sahneye çıktığı anda bir anda karanfiller sahneye doğru atıldı, Muzaffer Bıyık’a sevgi gösterilerini karanfiller ve sloganlar ile ileten AK Parti ilçe teşkilatı, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle yöneticileri tek yürek oldular.

 

8 dakikaklık geçmişten günümüze adı verilen bir video ile Muzaffer Bıyık anılarını tazeledi. Gençlik kollarının açmış olduğu ‘BU BİR VEDA DEĞİL BU BİR FATİHADIR’ pankartı ise dikkat çekti. Muzaffer Bıyık istifasını henüz vermese de partilileri ile helalleşti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.