Muzaffer Biyik haberleri sondakika haberleri

Siyaset 29.05.2018 - 16:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1707+ kez okundu.
 

Muzaffer Biyik haberleri sondakika haberleri

Ak Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Biyik haberleri sondakika haberleri
Bıyık, 7’den 70’e herkesin gönlünü alıyor AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, 24 Haziran seçimleri için gece gündüz demeden 24 saat çalışıyor. Darıca’dan 7’den 70’e herkesi ziyaret eden Bıyık, AK Parti’nin başarısı için sokak sokak geziyor. 24 Haziran seçimleri için yoğun bir tempoda çalışan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’da girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmıyor. Darıca’da ev ve iş yeri ziyaretlerinin yanı sıra ihtiyaç sahibi aileleri de unutmayan İlçe Başkanı Bıyık, Darıca’da 7’den 70’e herkesin gönlünü alıyor. AK Parti’nin başarısı için çalışan Bıyık, 24 Haziran seçimlerinde Darıca’da rekor oya ulaşmak için adeta seferberlik ilan etti. Darıca’da her mahalleyi ziyaret eden İlçe Başkanı Bıyık, yaşlıları ziyaret ederek hayır duası alıyor. Çocuklarla da sohbet eden Bıyık, küçük hediyeler vererek çocukları da sevindiriyor.
Ak Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Biyik haberleri sondakika haberleri

Bıyık, 7’den 70’e herkesin gönlünü alıyor

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, 24 Haziran seçimleri için gece gündüz demeden 24 saat çalışıyor. Darıca’dan 7’den 70’e herkesi ziyaret eden Bıyık, AK Parti’nin başarısı için sokak sokak geziyor.

24 Haziran seçimleri için yoğun bir tempoda çalışan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’da girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmıyor. Darıca’da ev ve iş yeri ziyaretlerinin yanı sıra ihtiyaç sahibi aileleri de unutmayan İlçe Başkanı Bıyık, Darıca’da 7’den 70’e herkesin gönlünü alıyor. AK Parti’nin başarısı için çalışan Bıyık, 24 Haziran seçimlerinde Darıca’da rekor oya ulaşmak için adeta seferberlik ilan etti. Darıca’da her mahalleyi ziyaret eden İlçe Başkanı Bıyık, yaşlıları ziyaret ederek hayır duası alıyor. Çocuklarla da sohbet eden Bıyık, küçük hediyeler vererek çocukları da sevindiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.