Muzaffer biyik darica belediye başkan adayi haberleri

Darıca 15.09.2018 - 13:16, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2001+ kez okundu.
 

Muzaffer biyik darica belediye başkan adayi haberleri

Ak Parti Darıca ilçe başkanı muzaffer Bıyık
İlçesinde her an seçim olacakmış gibi 9 senedir çalışan teşkilatların en eski ilçe başkanı Muzaffer Bıyık, MKYK üyesi, Kocaeli Milletvekili Av.Emine Zeybek’i ağırladı. Edindiğimiz  bilgilere göre 20 esnaf ziyareti ve 5 hasta ziyareti gerçekleştiren İlçe başkanı ve Milletvekili halk ile birebir temas kurarak vatandaşın sorunarını dinlediler.   ANALİZ; Bilindiği üzere Ak Parti içinde özellikle Gebze bölgesi'nde Ak partili  siyasiler içerisinde Muzaffer bıyık sürekli sahada ve halkın içinde bulunmasından dolayı ,Darıca bölgesinde sevilen ve sayılın kişiliğe sahip. Bu nedenle önümüzdeki dönem darıca belediye başkanlığı için adı geçen bıyık İlçe başkanlığı yaptığı günden beri sürekli sahada olması ve İl başkanı Abdullah Eryarsoy'un Kurban bayramından önce Gebze Eskihisar'daki gazetcilerle vediği kahvaltıda gelen bir soru üzerine 2 ve üzeri donem ilçe başkanlığı yapmış arkadaşlarımızın Belediye başkanlığı için önleri açık demesi Muzaffer bıyık içinde akıllara Acaba sorusu getiriyor..   Kim bilir görünen köy yakın bekleyip görecez...
Ak Parti Darıca ilçe başkanı muzaffer Bıyık

İlçesinde her an seçim olacakmış gibi 9 senedir çalışan teşkilatların en eski ilçe başkanı Muzaffer Bıyık, MKYK üyesi, Kocaeli Milletvekili Av.Emine Zeybek’i ağırladı.

Edindiğimiz  bilgilere göre 20 esnaf ziyareti ve 5 hasta ziyareti gerçekleştiren İlçe başkanı ve Milletvekili halk ile birebir temas kurarak vatandaşın sorunarını dinlediler.

 

ANALİZ;

Bilindiği üzere Ak Parti içinde özellikle Gebze bölgesi'nde Ak partili  siyasiler içerisinde Muzaffer bıyık sürekli sahada ve halkın içinde bulunmasından dolayı ,Darıca bölgesinde sevilen ve sayılın kişiliğe sahip.

Bu nedenle önümüzdeki dönem darıca belediye başkanlığı için adı geçen bıyık İlçe başkanlığı yaptığı günden beri sürekli sahada olması ve İl başkanı Abdullah Eryarsoy'un Kurban bayramından önce Gebze Eskihisar'daki gazetcilerle vediği kahvaltıda gelen bir soru üzerine 2 ve üzeri donem ilçe başkanlığı yapmış arkadaşlarımızın Belediye başkanlığı için önleri açık demesi Muzaffer bıyık içinde akıllara Acaba sorusu getiriyor..

 

Kim bilir görünen köy yakın bekleyip görecez...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.