MUZAFFER BIYIK: CEM EVİNİ ZİYARET ETTİ

Siyaset 10.02.2019 - 19:31, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2961+ kez okundu.
 

MUZAFFER BIYIK: CEM EVİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık
AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca Cemevi’ni ziyaret ederek canlarla bir araya geldi. Darıca’da 200 bin kişinin belediye başkanı olacağını ifade eden Bıyık, Darıca Belediyesi ile Cemevi arasındaki bağların daha da güçleneceğinin sözünü verdi. AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’la birlikte Darıca Cemevi’ne konuk oldu. Alevilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Bıyık, belediye başkanı olduktan sonra herkesin belediye başkanı olacağını söyledi. BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ Darıca Belediyesi ile Cemevi arasındaki bağların daha da güçlenmesi için çalışacaklarının sözünü veren Bıyık, “Darıca Belediyesi 200 bin kişinin belediyesi. Herkese eşit mesafede olacağız. Merkezimizde insan olacak. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla hizmet edeceğiz. Asla ayrım gözetmeyeceğiz. Darıca’da bulunan camilerimizdeki eksiklikle Cemevi’nin eksikliği arasında bizim nazarımızda bir fark olmayacak. Camilerimize olduğu gibi Cemevi’ne de aynı yardımları yapacağız. Türkiye farklılıklarıyla güzel. Biz birlikte güçlüyüz. Bir arada olunca güçlüyüz. Darıca Belediyesi ile Cemevi arasındaki bağları daha da güçlendireceğiz” dedi.
AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca Cemevi’ni ziyaret ederek canlarla bir araya geldi. Darıca’da 200 bin kişinin belediye başkanı olacağını ifade eden Bıyık, Darıca Belediyesi ile Cemevi arasındaki bağların daha da güçleneceğinin sözünü verdi.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’la birlikte Darıca Cemevi’ne konuk oldu. Alevilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Bıyık, belediye başkanı olduktan sonra herkesin belediye başkanı olacağını söyledi.

BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Darıca Belediyesi ile Cemevi arasındaki bağların daha da güçlenmesi için çalışacaklarının sözünü veren Bıyık, “Darıca Belediyesi 200 bin kişinin belediyesi. Herkese eşit mesafede olacağız. Merkezimizde insan olacak. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla hizmet edeceğiz. Asla ayrım gözetmeyeceğiz. Darıca’da bulunan camilerimizdeki eksiklikle Cemevi’nin eksikliği arasında bizim nazarımızda bir fark olmayacak. Camilerimize olduğu gibi Cemevi’ne de aynı yardımları yapacağız. Türkiye farklılıklarıyla güzel. Biz birlikte güçlüyüz. Bir arada olunca güçlüyüz. Darıca Belediyesi ile Cemevi arasındaki bağları daha da güçlendireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.