MUTLU ÖMER KAHRAMAN'NA ÖNEMLİ GÖREV

41 Spor 20.06.2019 - 11:12, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2935+ kez okundu.
 

MUTLU ÖMER KAHRAMAN'NA ÖNEMLİ GÖREV

------ÖZEL HABER----
Uzun yıllardır Marmaralı Çotanaklar Taraftar gurubu içinde aktif sportif faliyetlerde bulunan ve Başkanlığını yapan Aynı zamanda Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu yönetim kurulu üyeside olan ,İş İnsanı Mutlu Ömer Kahraman Giresun Spor Yönetimine girdi.. Giresunspor’ Olağan Genel Kurulun ikinci ve son oturumu 19 Haziran da Tesislerinde yapıldı. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun yanı sıra çok sayıda kongre üyemizin katıldığı Genel Kurulda Osman Öden Divan Kurulu Başkanlığına seçilirken M. Volkan Türkyılmaz ve Yalçın Esen de Divan Kurulunun bir diğer üyeleri olarak görev yaptılar. Dilek ve temennilerin ardından Derneğimizin faaliyet ve denetim raporları okunarak üyelerimiz tarafından ibra edildi. Ardından son maddede yer alan seçime geçildi. Toplam 252 kongre üyemizin imzaladığı tutanağın ardından sandıktan 251 oy çıktı. Oyların biri geçersiz sayılırken Sacit Ali Eren 213 diğer başkan adayı Harun Cici ise 37 oy aldı. 213 oy alan Sacit Ali Eren böylece Giresunspor’un yeni başkanı seçildi. Başkan Eren, genel kurulun sonunda yaptığı konuşmada, kendisini başkanlık görevine layık gören üyelere teşekkür ederek, ‘İnşallah Giresunspor'u layık olduğu yerlere getireceğiz. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun’ dedi. BAŞKAN: SACİT ALİ EREN  YÖNETİM KURULU ASİL 1-      İsmail KURT 2-      Ali TEKBAŞ 3-      İsmail DEMİR 4-      Fazıl Ziya PAMUKOĞLU 5-      İbrahim Cemal ÇABUKUSTA 6-      Ferhat KARADEMİR 7-      Sinan AKGÜN 8-      Hasan YILMAZ 9-      Said SAFİ 10-  Mehmet ŞENER 11-  Hüseyin İPEK 12-  Mehmet Fevzi USTA 13-  Hüseyin TAŞKIN 14-  Abdul Selam ÇAĞIRICI 15-  Mutlu Ömer KAHRAMAN   YÖNETİM KURULU YEDEK 1 Fatih KARACA 2- Ayhan KÖROĞLU 3- Ahmet ÖZBAY 4- Dursun ÖZTÜRK 5- Cüneyt YILMAZ 6- Denizhan USTA 7- Ziya EREN 8- Yunus KEMAL 9- Talip AYAR 10- Ömer TOPRAK 11- M. Anıl ALAŞALVAROĞLU 12- Mustafa KARA 13- Halil BOZYOKUŞ 14- Mehmet DABOĞLU 15- Hakan GÜLEN   DENETİM KURULU ASİL 1-      Azmi BÜK 2-      Muhittin YILMAZ 3-      Sinan OKAY DENETİM KURULU YEDEK 1-      Sedat ŞENEL 2-      Yurdanur TEKBAŞ 3-      Cansel GÜNGÖR DİSİPLİN KURULU ASİL 1-      Gökhan BOZALİOĞLU 2-      Bilgi YAYLA 3-      Erdinç HIDIMOĞLU 4-      Sedat Gör (Av) 5-      Uğur KÖSE (Av) DİSİPLİN KURULU YEDEK 1-      Muhammet AYKUT 2-      Bülent ÇABUKUSTA (Av) 3-      Yusuf UZUN (Av) 4-      Ömral ÖZDEMİR 5-      Süleyman GÜN SİCİL KURULU ASİL 1-      Abdullah KARAİBRAHİMOĞLU 2-      Erdoğan ÇETİN 3-      Tuncay AKKAYA 4-      Uğur BARUTÇU 5-      Murat AKSU SİCİL KURULU YEDEK 1-      Alim DEMİREL 2-      Barış ÜLKÜ 3-      Tevfik ÖNER
------ÖZEL HABER----

Uzun yıllardır Marmaralı Çotanaklar Taraftar gurubu içinde aktif sportif faliyetlerde bulunan ve Başkanlığını yapan Aynı zamanda Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu yönetim kurulu üyeside olan ,İş İnsanı Mutlu Ömer Kahraman Giresun Spor Yönetimine girdi..

Giresunspor’ Olağan Genel Kurulun ikinci ve son oturumu 19 Haziran da Tesislerinde yapıldı.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun yanı sıra çok sayıda kongre üyemizin katıldığı Genel Kurulda Osman Öden Divan Kurulu Başkanlığına seçilirken M. Volkan Türkyılmaz ve Yalçın Esen de Divan Kurulunun bir diğer üyeleri olarak görev yaptılar.

Dilek ve temennilerin ardından Derneğimizin faaliyet ve denetim raporları okunarak üyelerimiz tarafından ibra edildi. Ardından son maddede yer alan seçime geçildi.

Toplam 252 kongre üyemizin imzaladığı tutanağın ardından sandıktan 251 oy çıktı. Oyların biri geçersiz sayılırken Sacit Ali Eren 213 diğer başkan adayı Harun Cici ise 37 oy aldı. 213 oy alan Sacit Ali Eren böylece Giresunspor’un yeni başkanı seçildi.

Başkan Eren, genel kurulun sonunda yaptığı konuşmada, kendisini başkanlık görevine layık gören üyelere teşekkür ederek, ‘İnşallah Giresunspor'u layık olduğu yerlere getireceğiz. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

BAŞKAN: SACİT ALİ EREN

 YÖNETİM KURULU ASİL

1-      İsmail KURT

2-      Ali TEKBAŞ

3-      İsmail DEMİR

4-      Fazıl Ziya PAMUKOĞLU

5-      İbrahim Cemal ÇABUKUSTA

6-      Ferhat KARADEMİR

7-      Sinan AKGÜN

8-      Hasan YILMAZ

9-      Said SAFİ

10-  Mehmet ŞENER

11-  Hüseyin İPEK

12-  Mehmet Fevzi USTA

13-  Hüseyin TAŞKIN

14-  Abdul Selam ÇAĞIRICI

15-  Mutlu Ömer KAHRAMAN

 

YÖNETİM KURULU YEDEK

1 Fatih KARACA

2- Ayhan KÖROĞLU

3- Ahmet ÖZBAY

4- Dursun ÖZTÜRK

5- Cüneyt YILMAZ

6- Denizhan USTA

7- Ziya EREN

8- Yunus KEMAL

9- Talip AYAR

10- Ömer TOPRAK

11- M. Anıl ALAŞALVAROĞLU

12- Mustafa KARA

13- Halil BOZYOKUŞ

14- Mehmet DABOĞLU

15- Hakan GÜLEN

 

DENETİM KURULU ASİL

1-      Azmi BÜK

2-      Muhittin YILMAZ

3-      Sinan OKAY

DENETİM KURULU YEDEK

1-      Sedat ŞENEL

2-      Yurdanur TEKBAŞ

3-      Cansel GÜNGÖR

DİSİPLİN KURULU ASİL

1-      Gökhan BOZALİOĞLU

2-      Bilgi YAYLA

3-      Erdinç HIDIMOĞLU

4-      Sedat Gör (Av)

5-      Uğur KÖSE (Av)

DİSİPLİN KURULU YEDEK

1-      Muhammet AYKUT

2-      Bülent ÇABUKUSTA (Av)

3-      Yusuf UZUN (Av)

4-      Ömral ÖZDEMİR

5-      Süleyman GÜN

SİCİL KURULU ASİL

1-      Abdullah KARAİBRAHİMOĞLU

2-      Erdoğan ÇETİN

3-      Tuncay AKKAYA

4-      Uğur BARUTÇU

5-      Murat AKSU

SİCİL KURULU YEDEK

1-      Alim DEMİREL

2-      Barış ÜLKÜ

3-      Tevfik ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.