Mustafa Türel: Vatandaş Ve Esnafın Ekonomisi Zor Durumda

Siyaset 04.12.2020 - 14:40, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1895+ kez okundu.
 

Mustafa Türel: Vatandaş Ve Esnafın Ekonomisi Zor Durumda

Saadet Partisi Gebze ilçe yönetimi Başkan Mustafa Türel’in başkanlığında haftalık toplantısını gerçekleştirdi.
Yerel ve ülke geneline dair değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda koronavirüs sürecinde yaşanan ekonomik sorunlar da ele alındı. Maddi ve manevi sıkıntı yaşayan toplumun bütün kesimlerin sorunlarının konuşulduğu toplantıda Başkan Türel, “Koronavirüs hastalığının artması ve kısıtlamaların uygulanması ile beraber vatandaş ve esnafın maddi kaygıları artarken, geçim sıkıntısı da ortaya çıkmaktadır. Bu problemler gün geçtikçe psikolojik travmalara, aile içi huzursuzluğa hatta şiddete yol açabilecek durumları da ortaya çıkartabilir” dedi.   ZİNNUR BÜYÜKGÖZ’E ÇAĞRIDA BULUNDU   Toplantıdaki değerlendirmesinde Gebze Belediyesi Başkanı Zinnur Büyükgöz’e de çağrıda bulunan Türel, “Bizler bu zor günlerin aşılması noktasında Gebze Belediye Başkanı’na bir çağrımız olacak: hizmete yönelik daha başlanmamış ya da başlama aşamasında olan park, spor alanı, sosyal donatı alanları, kompleksleri ya da vb hizmetlerin bir süreliğine dondurulmasını ve bu alanlara harcanacak paranın ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlara ve esnafa aktarılmasının faydalı ve yerinde olacağını beyan ediyoruz” ifade etti.   Diğer taraftan koronavirüs salgınına dair duyarlıl ığın artırılması için de öneride bulunan Türel, “Bu ifade ile beraber şunları da belirtmek isteriz; billboardlarda, meydanda ki ekranda vb. iletişim mecralarında koronavirüs ile alakalı hassasiyeti artıracak bilgilendirme videolarının ya da görsellerinin paylaşılması vatandaşlarımızı daha duyarlı hale getirecektir” değerlendirmesinde bulundu.
Saadet Partisi Gebze ilçe yönetimi Başkan Mustafa Türel’in başkanlığında haftalık toplantısını gerçekleştirdi.

Yerel ve ülke geneline dair değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda koronavirüs sürecinde yaşanan ekonomik sorunlar da ele alındı.

Maddi ve manevi sıkıntı yaşayan toplumun bütün kesimlerin sorunlarının konuşulduğu toplantıda Başkan Türel, “Koronavirüs hastalığının artması ve kısıtlamaların uygulanması ile beraber vatandaş ve esnafın maddi kaygıları artarken, geçim sıkıntısı da ortaya çıkmaktadır. Bu problemler gün geçtikçe psikolojik travmalara, aile içi huzursuzluğa hatta şiddete yol açabilecek durumları da ortaya çıkartabilir” dedi.

 

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ’E ÇAĞRIDA BULUNDU

 

Toplantıdaki değerlendirmesinde Gebze Belediyesi Başkanı Zinnur Büyükgöz’e de çağrıda bulunan Türel, “Bizler bu zor günlerin aşılması noktasında Gebze Belediye Başkanı’na bir çağrımız olacak: hizmete yönelik daha başlanmamış ya da başlama aşamasında olan park, spor alanı, sosyal donatı alanları, kompleksleri ya da vb hizmetlerin bir süreliğine dondurulmasını ve bu alanlara harcanacak paranın ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlara ve esnafa aktarılmasının faydalı ve yerinde olacağını beyan ediyoruz” ifade etti.

 

Diğer taraftan koronavirüs salgınına dair duyarlıl ığın artırılması için de öneride bulunan Türel, “Bu ifade ile beraber şunları da belirtmek isteriz; billboardlarda, meydanda ki ekranda vb. iletişim mecralarında koronavirüs ile alakalı hassasiyeti artıracak bilgilendirme videolarının ya da görsellerinin paylaşılması vatandaşlarımızı daha duyarlı hale getirecektir” değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.