Mustafa Turel:Uygur Türklerine Sessiz kalmayın

Siyaset 17.02.2021 - 00:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2580+ kez okundu.
 

Mustafa Turel:Uygur Türklerine Sessiz kalmayın

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Mustafa Turel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Gara’da şehit olan askerlerimiz ve Uygur Türklerine uygulanan zulüm konuları üzerinde duruldu.
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gara’da uzun süredir alıkonan daha sonra yapılan operasyonlar sonucu alçakça şehit edilen 13 vatan evladımıza rabbimizden rahmet diliyoruz. Aziz şehitlerimize minnettarız. Sayın cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi ABD, bu hainliğe çanak tutmakta ve göz göre göre destek olmaktadır. Bu açıdan şunu ifade etmekte fayda var; bu konuyu devamlı dile getirmek yerine ABD ile olan müttefiklik durumu tekrar gözden geçirilmeli, somut adımlar atılmalıdır. Artık ABD ile olan münasebetlerde söz değil, icraat zamanı diyoruz.       UYGUR TÜRKLERİNE YAPILAN ZULME SESSİZ KALMAYIN       Uzun zamandır Çin Devleti’nin Uygur Türklerine zulmü tüm dünya kamuoyu önünde ortaya konulmakta ve bununla alakalı birçok devlet tepkisini dile getirmiş durumda. Bizim ülkemize bakacak olduğumuzda bırakın tepki vermeyi, tepki verenlere de engel olduğu görülmekte. Söz değil icraat sözündeki söz söylemini arar hale geldik. Bu zulme artık sessiz kalmayalım. İktidardan beklentimiz, bir nefes dahi olsa bir söz ile bu zulme tepkisini ortaya koymasıdır.”dedi.
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Mustafa Turel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Gara’da şehit olan askerlerimiz ve Uygur Türklerine uygulanan zulüm konuları üzerinde duruldu.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gara’da uzun süredir alıkonan daha sonra yapılan operasyonlar sonucu alçakça şehit edilen 13 vatan evladımıza rabbimizden rahmet diliyoruz. Aziz şehitlerimize minnettarız. Sayın cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi ABD, bu hainliğe çanak tutmakta ve göz göre göre destek olmaktadır. Bu açıdan şunu ifade etmekte fayda var; bu konuyu devamlı dile getirmek yerine ABD ile olan müttefiklik durumu tekrar gözden geçirilmeli, somut adımlar atılmalıdır. Artık ABD ile olan münasebetlerde söz değil, icraat zamanı diyoruz.

      UYGUR TÜRKLERİNE YAPILAN ZULME SESSİZ KALMAYIN

      Uzun zamandır Çin Devleti’nin Uygur Türklerine zulmü tüm dünya kamuoyu önünde ortaya konulmakta ve bununla alakalı birçok devlet tepkisini dile getirmiş durumda. Bizim ülkemize bakacak olduğumuzda bırakın tepki vermeyi, tepki verenlere de engel olduğu görülmekte. Söz değil icraat sözündeki söz söylemini arar hale geldik. Bu zulme artık sessiz kalmayalım. İktidardan beklentimiz, bir nefes dahi olsa bir söz ile bu zulme tepkisini ortaya koymasıdır.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.