Müslüm Osmanoğlu 10 Kasım Mesajı Yayınladı

Gündem 10.11.2020 - 09:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2812+ kez okundu.
 

Müslüm Osmanoğlu 10 Kasım Mesajı Yayınladı

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Müslüm Osmanoğlu yayınladığı mesajında; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk  Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığını kazanmasındaki önderliği ile bizlerin ve tüm dünya ülkelerinin  saygı ile baktığı lider olmuştur. Türkiye Cumhuriyetinin milli mücadele de  elde ettiği zafer ile başlayan yükselişi, Atatürk ilkelerinin benimsenerek anlaşılması ve yaşatılması ile büyüyecektir. Bizler Varlığını Türk Varlığına Armağan eden nesiller olarak Atatürk’ün açtığı yolda durmadan yürüyerek vatanın bölünmez bütünlüğünü korumaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yılında minnet ve özlemle anıyor ve arıyorum.
Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Müslüm Osmanoğlu yayınladığı mesajında;

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk  Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığını kazanmasındaki önderliği ile bizlerin ve tüm dünya ülkelerinin  saygı ile baktığı lider olmuştur. Türkiye Cumhuriyetinin milli mücadele de  elde ettiği zafer ile başlayan yükselişi, Atatürk ilkelerinin benimsenerek anlaşılması ve yaşatılması ile büyüyecektir. Bizler Varlığını Türk Varlığına Armağan eden nesiller olarak Atatürk’ün açtığı yolda durmadan yürüyerek vatanın bölünmez bütünlüğünü korumaya devam edeceğiz.

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yılında minnet ve özlemle anıyor ve arıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.