Müsiad Gebze Şube Başkanı Beyaz ve Yönetimi İstanbul'daydı

Ekonomi 28.11.2019 - 12:12, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2784+ kez okundu.
 

Müsiad Gebze Şube Başkanı Beyaz ve Yönetimi İstanbul'daydı

Türkiye’nin en büyük ve küresel ölçekte en geniş şube ağına sahip sermaye platformu MÜSİAD’ın düzenlediği “Dijital Gelecek. MÜSİAD Vizyoner 19 “ zirvesi İstanbul’da başladı. Etkinliğe MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
  Haliç Kongre Merkezi’nde kapılarını açan “MÜSİAD Vizyoner 19” zirvesinde güncel teknolojik gelişmeler ve teknolojinin iş ve sosyal hayatımızda gerçekleştirdiği dönüşümler kapsamlı bir şekilde ele alındı.   MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan "Dijital dönüşüm hız algılarımızı değiştirdi. Ama şunu unutmamak lazım; Geçmişi iyi okumalıyız. Çünkü gelecek aslında geçmişin bir envanteridir"  sözleri dikkat çekti.    Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, dijital dönüşümde geçmişi iyi okumaları gerektiğini belirterek, "Bizi bekleyen yeni dünyadaki tehditleri, tekrarları, blokları ve olasılıkları iyi okumalıyız. Bu kez bambaşka bir dünya bizi bekliyor." dedi.    MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz, gelişen teknoloji ve yenilikleri yakından izlemek adına düzenlenen zirveye kendilerinin de katıldığını ifade etti. Beyaz, “Bilgiye erişim ve onun güvenliği ve işlenmesi, ticaretin yeni kuralları ve yeni hatlarına. Piyasa koşullarına, piyasa kontrol eden aktörler, milli güç ve bu gücün yeni jeopolitik alanlarına kadar her sahada dönüşüm konunun uzmanlarınca anlatılmakta. Milli üretim seferberliği için büyük önem taşıyan bu tür proğramlar hem yatırımcımıza yol gösteriyor hem de yeni pazarlara ulaşılmasını sağlıyor” dedi.    Beyaz, gelişen dünya düzeni ve akılcı teknolojiler sayesinde "Akıllı evler, telefonlar, firmalar, yazılımlar hatta akıllı şehirler dönemine girildi. Kendi kendine karar alabilen, algoritmalarını sizin verdiğiniz komutlar dışında da yeniden biçimlendirebilen, kısacası kendine yetebilen sistemler başladı. Bugünün dünyasına damgasını vuran kavramların "yapay zeka ve akıllı sistemler" olacak.    Zirvede konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise "Bor madeninin çıkarılması ve işlenmesiyle ilgili olarak, "Askeri kıyafetlerde, zırh olarak kullanılacak bor karbürü üretimine başlıyoruz. Balıkesir Bandırma’da temelini attığımız fabrikayı 2 yılda tamamlayacak ve yılda 1000 ton bor karbürü üreteceğiz. Dünyada 8 tondur" dedi. Dünyanın 94 ülkesinde ve 224 noktada aktif faaliyet yürüten MÜSİAD'ın bu önemli gücünü ülke ekonomisinin emrine vererek çok önemli bir misyonu yerine getirdiğini anlatan Erdoğan, "Geniş örgütlenme ve faaliyet ağı ile kendi alanında dünyanın sayılı kuruluşları arasında yer alan MÜSİAD camiasını ekonomimize sağladığı katkılar için şahsım ve milletim adına tebrik ediyorum" diye konuştu.
Türkiye’nin en büyük ve küresel ölçekte en geniş şube ağına sahip sermaye platformu MÜSİAD’ın düzenlediği “Dijital Gelecek. MÜSİAD Vizyoner 19 “ zirvesi İstanbul’da başladı. Etkinliğe MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

 


Haliç Kongre Merkezi’nde kapılarını açan “MÜSİAD Vizyoner 19” zirvesinde güncel teknolojik gelişmeler ve teknolojinin iş ve sosyal hayatımızda gerçekleştirdiği dönüşümler kapsamlı bir şekilde ele alındı.

 

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan "Dijital dönüşüm hız algılarımızı değiştirdi. Ama şunu unutmamak lazım; Geçmişi iyi okumalıyız. Çünkü gelecek aslında geçmişin bir envanteridir"  sözleri dikkat çekti. 

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, dijital dönüşümde geçmişi iyi okumaları gerektiğini belirterek, "Bizi bekleyen yeni dünyadaki tehditleri, tekrarları, blokları ve olasılıkları iyi okumalıyız. Bu kez bambaşka bir dünya bizi bekliyor." dedi.   


MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz, gelişen teknoloji ve yenilikleri yakından izlemek adına düzenlenen zirveye kendilerinin de katıldığını ifade etti. Beyaz, “Bilgiye erişim ve onun güvenliği ve işlenmesi, ticaretin yeni kuralları ve yeni hatlarına. Piyasa koşullarına, piyasa kontrol eden aktörler, milli güç ve bu gücün yeni jeopolitik alanlarına kadar her sahada dönüşüm konunun uzmanlarınca anlatılmakta. Milli üretim seferberliği için büyük önem taşıyan bu tür proğramlar hem yatırımcımıza yol gösteriyor hem de yeni pazarlara ulaşılmasını sağlıyor” dedi. 

 

Beyaz, gelişen dünya düzeni ve akılcı teknolojiler sayesinde "Akıllı evler, telefonlar, firmalar, yazılımlar hatta akıllı şehirler dönemine girildi. Kendi kendine karar alabilen, algoritmalarını sizin verdiğiniz komutlar dışında da yeniden biçimlendirebilen, kısacası kendine yetebilen sistemler başladı. Bugünün dünyasına damgasını vuran kavramların "yapay zeka ve akıllı sistemler" olacak. 

 

Zirvede konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise "Bor madeninin çıkarılması ve işlenmesiyle ilgili olarak, "Askeri kıyafetlerde, zırh olarak kullanılacak bor karbürü üretimine başlıyoruz. Balıkesir Bandırma’da temelini attığımız fabrikayı 2 yılda tamamlayacak ve yılda 1000 ton bor karbürü üreteceğiz. Dünyada 8 tondur" dedi. Dünyanın 94 ülkesinde ve 224 noktada aktif faaliyet yürüten MÜSİAD'ın bu önemli gücünü ülke ekonomisinin emrine vererek çok önemli bir misyonu yerine getirdiğini anlatan Erdoğan, "Geniş örgütlenme ve faaliyet ağı ile kendi alanında dünyanın sayılı kuruluşları arasında yer alan MÜSİAD camiasını ekonomimize sağladığı katkılar için şahsım ve milletim adına tebrik ediyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.