Müsiad Gebze'den Gebzenin Sesi Gazetesine Ziyaret

21.11.2019 - 16:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1944+ kez okundu.
 

Müsiad Gebze'den Gebzenin Sesi Gazetesine Ziyaret

Müsiad Gebze Şubesi Başkanı Serkan Beyaz ve yönetimi gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.
Gazetemizin yayın hayatına başlamasının ardından birçok kurum ve kuruluşlar gazetemize nezaket ziyaretinde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda bugün gazetemize ziyarette bulunan Müsaid Gebze Şubesi Başkanı Serkan Beyaz ve yönetimi, Gebzenin Sesi Gazetesi imtiyaz sahipleri Mustafa Can ve Hakan Bayram’a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.   Başkan Beyaz, “Basın ve medyayı çok önemsediklerini, hiçbir medya kuruluşunu ayırt etmeden ziyaret ettiklerini” belirterek, “Gebzenin Sesi Gazetesine yayın hayatında başarılar diliyorum” diye konuştu. Mustafa Can ve Hakan Bayram ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.   Görüşme sonrası Başkan Beyaz ve yönetimi, Mustafa Can ve Hakan Bayram’a “Ahilik Duası” tablosunu hediye etti.
Müsiad Gebze Şubesi Başkanı Serkan Beyaz ve yönetimi gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Gazetemizin yayın hayatına başlamasının ardından birçok kurum ve kuruluşlar gazetemize nezaket ziyaretinde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda bugün gazetemize ziyarette bulunan Müsaid Gebze Şubesi Başkanı Serkan Beyaz ve yönetimi, Gebzenin Sesi Gazetesi imtiyaz sahipleri Mustafa Can ve Hakan Bayram’a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

Başkan Beyaz, “Basın ve medyayı çok önemsediklerini, hiçbir medya kuruluşunu ayırt etmeden ziyaret ettiklerini” belirterek, “Gebzenin Sesi Gazetesine yayın hayatında başarılar diliyorum” diye konuştu. Mustafa Can ve Hakan Bayram ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Görüşme sonrası Başkan Beyaz ve yönetimi, Mustafa Can ve Hakan Bayram’a “Ahilik Duası” tablosunu hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.