Müsiad Akademi Programı Başlıyor

21.11.2019 - 18:03, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2046+ kez okundu.
 

Müsiad Akademi Programı Başlıyor

Gebze MÜSİAD'ın üyelerini ve iş adamlarını bilgilendirmek için düzenlediği MÜSİAD Akademi programının bu haftaki konuğu Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz.
24 Kasım Pazar günü saat 10.30'da MÜSİAD Gebze şubesi salonunda yapılacak programın ana konusu Global sermayenin hareket kabiliyetleri olacak. Akademi programı hakkında açıklamalarda bulunan MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz, "Düzenli olarak icra ettiğimiz MÜSİAD Akademi programımızın bu haftaki konuşmacısı çok değerli Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz olacak.Kendisinin bilgi ve deneyimlerinden istifade edeceğiz.Pazar günü düzenleyeceğimiz programımızda tüm üyelerimizi ve iş adamlarımızı programımızda görmekten onur duyarız." diye konuştu.
Gebze MÜSİAD'ın üyelerini ve iş adamlarını bilgilendirmek için düzenlediği MÜSİAD Akademi programının bu haftaki konuğu Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz.

24 Kasım Pazar günü saat 10.30'da MÜSİAD Gebze şubesi salonunda yapılacak programın ana konusu Global sermayenin hareket kabiliyetleri olacak.

Akademi programı hakkında açıklamalarda bulunan MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz, "Düzenli olarak icra ettiğimiz MÜSİAD Akademi programımızın bu haftaki konuşmacısı çok değerli Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz olacak.Kendisinin bilgi ve deneyimlerinden istifade edeceğiz.Pazar günü düzenleyeceğimiz programımızda tüm üyelerimizi ve iş adamlarımızı programımızda görmekten onur duyarız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.