Muallim Köyde Neler Oluyor?

Gündem 25.02.2020 - 12:05, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3621+ kez okundu.
 

Muallim Köyde Neler Oluyor?

Gebze Muallimköy’e FAR İnşaat tarafından yapılmak istenen liman vatandaşların tepkisine neden oldu.
Gebze Muallimköy’e FAR İnşaat tarafından yapılmak istenen liman vatandaşların tepkisine neden oldu. Sahilde kalan tek yere yapılmak istenen limanla ilgili olarak konuşan köylüler 'Bir eğitim yeri olan Muallimköy’de üstün zekalılar okulu, çıraklık eğitimi, teknik mesleki liseler, bilişim vadisi ve öğrenci kampüsleri var. Firma sahildeki boşluğa liman yapmak için nabız yokluyor. Perşembe akşamı halka bilgilendirme toplantısı yapılacak derken: “Köy Halkı olarak bölgemizin huzurunu kimseye bozdurmayacağız. Köyümüz İsmine münhasır eğitim öğretim bölgesi olarak kalacaktır. Yetkililere sesleniyoruz bu çalışmayı durdurun. Köy halkı olarak vatandaşlarımız bir ve beraber olacak oynanmak istenen oyunu bozacaktır. Muallimköy'den elinizi çekin.” dediler. FAR Turizm Liman ve Servis işletmeleri A.Ş. tarafından Gebze Muallimköy Mahallesi’ne yapılacak olan proje ile ilgili olarak 27 Şubat Perşembe günü ÇED toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantı Muallimköy Gençlik Spor Kulübü Dernek Lokali’nde saat 10.00’da yapılacak.
Gebze Muallimköy’e FAR İnşaat tarafından yapılmak istenen liman vatandaşların tepkisine neden oldu.

Gebze Muallimköy’e FAR İnşaat tarafından yapılmak istenen liman vatandaşların tepkisine neden oldu. Sahilde kalan tek yere yapılmak istenen limanla ilgili olarak konuşan köylüler 'Bir eğitim yeri olan Muallimköy’de üstün zekalılar okulu, çıraklık eğitimi, teknik mesleki liseler, bilişim vadisi ve öğrenci kampüsleri var. Firma sahildeki boşluğa liman yapmak için nabız yokluyor. Perşembe akşamı halka bilgilendirme toplantısı yapılacak derken: “Köy Halkı olarak bölgemizin huzurunu kimseye bozdurmayacağız. Köyümüz İsmine münhasır eğitim öğretim bölgesi olarak kalacaktır. Yetkililere sesleniyoruz bu çalışmayı durdurun. Köy halkı olarak vatandaşlarımız bir ve beraber olacak oynanmak istenen oyunu bozacaktır. Muallimköy'den elinizi çekin.” dediler.

FAR Turizm Liman ve Servis işletmeleri A.Ş. tarafından Gebze Muallimköy Mahallesi’ne yapılacak olan proje ile ilgili olarak 27 Şubat Perşembe günü ÇED toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantı Muallimköy Gençlik Spor Kulübü Dernek Lokali’nde saat 10.00’da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.