Miniklerin binicilik heyecanı

Gebze 08.01.2018 - 16:27, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2063+ kez okundu.
 

Miniklerin binicilik heyecanı

Gebze Belediyesi İstasyon Bilim Sanat Merkezi ve Anaokulu Üniversitesinin minikleri, hafta sonu düzenlenen etkinlikle Gaziler Dağı Atlı Binicilik Merkezi’ni ziyaret etti, ata bindi Gebze Belediyesi İstasyon Bilim Sanat Merkezi ve Anaokulu Üniversitesi’nin minikleri hafta sonu düzenlenen etkinlikle Gaziler Dağı Atlı Binicilik Merkezi’ni ziyaret etti. Miniklere ilk olarak binicilik hakkında temel bilgiler verildi, ata binmeleri için gerekli olan aksesuarlar ve kullanım amaçları anlatıldı. Gerekli eğitimleri alan minikler daha sonra eğitmenler kontrolünde ata binme tecrübesi yaşadı. Oldukça keyifli zamanlar geçiren minikler, Anaokulu Üniversitesi bünyesinde böylesine güzel bir etkinlik yaşamalarına vesile olan Başkan amcalarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Gebze Belediyesi İstasyon Bilim Sanat Merkezi ve Anaokulu Üniversitesinin minikleri, hafta sonu düzenlenen etkinlikle Gaziler Dağı Atlı Binicilik Merkezi’ni ziyaret etti, ata bindi

Gebze Belediyesi İstasyon Bilim Sanat Merkezi ve Anaokulu Üniversitesi’nin minikleri hafta sonu düzenlenen etkinlikle Gaziler Dağı Atlı Binicilik Merkezi’ni ziyaret etti. Miniklere ilk olarak binicilik hakkında temel bilgiler verildi, ata binmeleri için gerekli olan aksesuarlar ve kullanım amaçları anlatıldı. Gerekli eğitimleri alan minikler daha sonra eğitmenler kontrolünde ata binme tecrübesi yaşadı. Oldukça keyifli zamanlar geçiren minikler, Anaokulu Üniversitesi bünyesinde böylesine güzel bir etkinlik yaşamalarına vesile olan Başkan amcalarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.