Minik Öğrencilerden Başkan’a Sürpriz Ziyaret

Gebze 23.10.2019 - 17:14, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2719+ kez okundu.
 

Minik Öğrencilerden Başkan’a Sürpriz Ziyaret

Sultan Orhan Anaokulu’nun minikleri başkan amcalarına sürpriz yaptı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret eden anaokulunun minik öğrencileri, başkan amcalarının yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
Sultan Orhan Anaokulunun minikleri başkan amcalarına sürpriz yaptı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret eden anaokulunun minik öğrencileri, başkan amcalarının yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Çocukların ziyaretleri karşısında bir hayli mutlu olan Başkan Büyükgöz öğrencilerle bol bol sohbet etti. SİZLER İÇİN YENİ PARKLAR YAPIYORUZ Minikleri makamında ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Çocuklar sizler bizim yarınlarımız, geleceğimizsiniz. Sizler için, ailelerinizle birlikte keyifli vakit geçirip güven içerisinde oyunlar oynayacağınız parklar yapıyoruz.  Öğretmenlerinizi derslerinizde ve etkinliklerinizde çok iyi dinleyin. Hepinize ziyaretiniz için çok teşekkür ediyor, hepinizi ayrı ayrı gözlerinizden öpüyorum” dedi. Başkan Büyükgöz minik öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Çocuklar başkan amcalarına, kendilerinin yaptığı Türk Bayrağı motifli çerçeve hediye etti.
Sultan Orhan Anaokulu’nun minikleri başkan amcalarına sürpriz yaptı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret eden anaokulunun minik öğrencileri, başkan amcalarının yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Sultan Orhan Anaokulunun minikleri başkan amcalarına sürpriz yaptı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret eden anaokulunun minik öğrencileri, başkan amcalarının yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Çocukların ziyaretleri karşısında bir hayli mutlu olan Başkan Büyükgöz öğrencilerle bol bol sohbet etti.

SİZLER İÇİN YENİ PARKLAR YAPIYORUZ
Minikleri makamında ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Çocuklar sizler bizim yarınlarımız, geleceğimizsiniz. Sizler için, ailelerinizle birlikte keyifli vakit geçirip güven içerisinde oyunlar oynayacağınız parklar yapıyoruz.  Öğretmenlerinizi derslerinizde ve etkinliklerinizde çok iyi dinleyin. Hepinize ziyaretiniz için çok teşekkür ediyor, hepinizi ayrı ayrı gözlerinizden öpüyorum” dedi. Başkan Büyükgöz minik öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Çocuklar başkan amcalarına, kendilerinin yaptığı Türk Bayrağı motifli çerçeve hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.