Milli Takım'dan 2. Galibiyet

41 Spor 03.06.2019 - 09:23, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3097+ kez okundu.
 

Milli Takım'dan 2. Galibiyet

Ay Yıldızlı ekip Fransa maçı öncesinde yaptığı son hazırlık maçında Özbekistan'ı 2-0 mağlup etti.
Şenol Güneş yönetimindeki Milli Takım, Özbekistan karşısında çıktığı son hazırlık maçından galibiyetle ayrıldı. Tarihinde ilk kez Özbekistan ile karşılaşan Milli Takım, 2-0'lık skor ile galip geldi.   KADRO GÜVEN VERDİ   Şenol Güneş yönetimindeki yeni yapılanma ile yoluna devam eden Ay Yıldızlılar kadrosuyla izleyenlerine güven verdi.   Ay yıldızlılara galibiyeti getiren goller ise Zeki Çelik'ten geldi. Öte yandan Milliler, Şenol Güneş yönetiminde çıktığı 4. maçı da kazanarak Fransa maçı öncesi moral depoladı.   Goller 17 ve 57'indi dakikalarda Mehmet Zeki Çelik'ten geldi.
Ay Yıldızlı ekip Fransa maçı öncesinde yaptığı son hazırlık maçında Özbekistan'ı 2-0 mağlup etti.

Şenol Güneş yönetimindeki Milli Takım, Özbekistan karşısında çıktığı son hazırlık maçından galibiyetle ayrıldı. Tarihinde ilk kez Özbekistan ile karşılaşan Milli Takım, 2-0'lık skor ile galip geldi.

 

KADRO GÜVEN VERDİ

 

Şenol Güneş yönetimindeki yeni yapılanma ile yoluna devam eden Ay Yıldızlılar kadrosuyla izleyenlerine güven verdi.

 

Ay yıldızlılara galibiyeti getiren goller ise Zeki Çelik'ten geldi. Öte yandan Milliler, Şenol Güneş yönetiminde çıktığı 4. maçı da kazanarak Fransa maçı öncesi moral depoladı.

 

Goller 17 ve 57'indi dakikalarda Mehmet Zeki Çelik'ten geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.