Milletvekili Yılmaz'dan Taziye ve Kınama Mesajı

Siyaset 28.02.2020 - 17:20, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2358+ kez okundu.
 

Milletvekili Yılmaz'dan Taziye ve Kınama Mesajı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mahmet Akif Yılaz, İdlib’de dün gece meydana gelen saldırıyla ilgili taziye ve rejime tepki mesajı yayınladı. Milletvekili Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi: "Millet olarak yastayız. Acımız ve öfkemiz büyük. Aziz Şehidlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Milletimize sabırlar diliyorum. Yaralılarımıza Rabbim acil şifalar versin. Yıllardır bölgemizi kan gölüne çevirenler, insanları yurtlarından edenler ve bugün gencecik fidanlarımızı kalleşçe şehid edenler için acı ve elem verici bir azabı tatmalarını istiyoruz. Türkiye olarak yıllardır tek şey istedik: Barış. Masumlar ölmesin, insanlık ölmesin diye 3,5 milyon insana yurdumuzu açtık, ekmeğimizi paylaştık. Savaş dursun, insanlar evine yurduna dönsün diye uğraştık durduk. Büyük bedeller ödedik, şehitler verdik.  Şimdi, tahammül sınırlarımız aşıldı. Bu aziz Milletin merhamet duygularının büyüklüğü kadar, öfkesinin de ne demek olduğunu tüm dünya görecek. Savaştan anlayanlara savaş, Mültecileri görmek istemeyenlere Mülteci. Bizim yüreğimizi yakanlara, bölgemizde bu ateşi tutuşturanlara ateş değmeden gün yüzü görmeyelim.  Aziz ve Kahhar olan, İntikam Sahibi Allah (cc) yar ve yardımcımız olsun.  Mehmetçiklerimizi ve aziz Milleti muhafaza eylesin. Aklı selimle, basiretle ve cesaretle ülkemize yönelik tüm alçak saldırıları bertaraf etme güç ve kudretini bizlere nasip eylesin. Birliğimiz, Dirliğimiz daim olsun."

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mahmet Akif Yılaz, İdlib’de dün gece meydana gelen saldırıyla ilgili taziye ve rejime tepki mesajı yayınladı. Milletvekili Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Millet olarak yastayız. Acımız ve öfkemiz büyük. Aziz Şehidlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Milletimize sabırlar diliyorum. Yaralılarımıza Rabbim acil şifalar versin.

Yıllardır bölgemizi kan gölüne çevirenler, insanları yurtlarından edenler ve bugün gencecik fidanlarımızı kalleşçe şehid edenler için acı ve elem verici bir azabı tatmalarını istiyoruz.

Türkiye olarak yıllardır tek şey istedik: Barış.
Masumlar ölmesin, insanlık ölmesin diye 3,5 milyon insana yurdumuzu açtık, ekmeğimizi paylaştık. Savaş dursun, insanlar evine yurduna dönsün diye uğraştık durduk.
Büyük bedeller ödedik, şehitler verdik. 

Şimdi, tahammül sınırlarımız aşıldı. Bu aziz Milletin merhamet duygularının büyüklüğü kadar, öfkesinin de ne demek olduğunu tüm dünya görecek.
Savaştan anlayanlara savaş, Mültecileri görmek istemeyenlere Mülteci.

Bizim yüreğimizi yakanlara, bölgemizde bu ateşi tutuşturanlara ateş değmeden gün yüzü görmeyelim. 
Aziz ve Kahhar olan, İntikam Sahibi Allah (cc) yar ve yardımcımız olsun. 
Mehmetçiklerimizi ve aziz Milleti muhafaza eylesin.
Aklı selimle, basiretle ve cesaretle ülkemize yönelik tüm alçak saldırıları bertaraf etme güç ve kudretini bizlere nasip eylesin.
Birliğimiz, Dirliğimiz daim olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.