MİLLETVEKİLİ İLYAS ŞEKER GEBZE'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Gündem 09.01.2019 - 12:20, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2216+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ İLYAS ŞEKER GEBZE'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Şeker, metro şantiyesinde çalışmaları inceledi
Sanayi kuruluşlarının en yoğun olduğu Gebze ve Darıca arasında yapılacak metro hattında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.  Metro hattı çalışmalarının yapıldığı alanı ziyaret eden milletvekili İlyas Şeker, alanda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte Gebze Kent Meydanı İstasyonu, Adliye İstasyonu ve Mutlukent İstasyonu’nda şantiye alanlarını gezen Şeker, çalışmalar hakkında şantiye yetkililerinden bilgi aldı. ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ 15,6 kilometre uzunluğunda olan ve İstanbul metrosuyla entegre olacak Gebze-Darıca metro hattı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi alan Şeker, “Metro şantiyelerimiz son derece hızlı ve titiz çalışmalar ile devam ediyor. 12 istasyondan oluşan metro hattının üç istasyonunda altyapı deplaseleri tamamlanmış durumda. Fore kazık imalatları ve ankraj çalışmaları sürüyor. Ekipler kazıların 3 te birini tamamlayarak, yaklaşık 8 metre derinliğe indi” dedi. ÖN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR Metro projesinin Kocaeli geneline değinen Şeker, “Metro projemizin devamına göre Güneyde Gölcük-İzmit istikametinde Kuzeyde ise Körfez Kirazlıyalı ve Kartepe Cengiz Topel Havaalanı’na kadar süren bir çalışmanın ön hazırlıkları sürüyor. Önümüzdeki dönemde Gebze Metrosunun iki katı maliyeti olacak bu proje ile Kocaeli ulaşımda hem konfor anlamında hem de rahatlık anlamında nefes almış olacak” dedi.  
Şeker, metro şantiyesinde çalışmaları inceledi

Sanayi kuruluşlarının en yoğun olduğu Gebze ve Darıca arasında yapılacak metro hattında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.  Metro hattı çalışmalarının yapıldığı alanı ziyaret eden milletvekili İlyas Şeker, alanda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte Gebze Kent Meydanı İstasyonu, Adliye İstasyonu ve Mutlukent İstasyonu’nda şantiye alanlarını gezen Şeker, çalışmalar hakkında şantiye yetkililerinden bilgi aldı.


ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
15,6 kilometre uzunluğunda olan ve İstanbul metrosuyla entegre olacak Gebze-Darıca metro hattı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi alan Şeker, “Metro şantiyelerimiz son derece hızlı ve titiz çalışmalar ile devam ediyor. 12 istasyondan oluşan metro hattının üç istasyonunda altyapı deplaseleri tamamlanmış durumda. Fore kazık imalatları ve ankraj çalışmaları sürüyor. Ekipler kazıların 3 te birini tamamlayarak, yaklaşık 8 metre derinliğe indi” dedi.


ÖN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Metro projesinin Kocaeli geneline değinen Şeker, “Metro projemizin devamına göre Güneyde Gölcük-İzmit istikametinde Kuzeyde ise Körfez Kirazlıyalı ve Kartepe Cengiz Topel Havaalanı’na kadar süren bir çalışmanın ön hazırlıkları sürüyor. Önümüzdeki dönemde Gebze Metrosunun iki katı maliyeti olacak bu proje ile Kocaeli ulaşımda hem konfor anlamında hem de rahatlık anlamında nefes almış olacak” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.