MİLLET İTTİFAKI GEBZE'DE NE DURUMDA

Siyaset 08.02.2019 - 18:17, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2330+ kez okundu.
 

MİLLET İTTİFAKI GEBZE'DE NE DURUMDA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İyi Parti (İP) arasında imzalanan protokol kapsamında, anlaşma sağlanmıştı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İyi Parti (İP) arasında imzalanan protokol kapsamında, anlaşma sağlanmıştı. Anlaşma sağlanamayan yerlerde ise iki parti de ayrı ayrı aday çıkardı. Bu yerlerden biride Gebze olmuştu. CHP ile İYİ Parti arasındaki işbirliği görüşmelerinde çözülemeyen "Gebze" düğümünde sorun tam aşıldığı düşünülürken, CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun lehine çekilen İYİ Parti’nin Gebze Belediye Başkan Adayı Dr. Burcu Çetinkaya şok bir gelişmeyle Saadet Partisinin Gebze Belediye Başkan Adayı oldu. Ancak anket sonuçları, şu ana kadar Millet İttifakı adına iyi gitmiyor. Adaylar konusunda sıcak rüzgarı yakalayamayan Millet İttifakı, seçmenlerden de beklenen heyecanı ve desteği göremediği siyaset kulislerin gündem konusu oldu. Saadet Partisinin Gebze Belediye Başkan Adayı Dr. Burcu Çetinkaya, Millet İttifakı rüzgârını alt üst etmiş durumda.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İyi Parti (İP) arasında imzalanan protokol kapsamında, anlaşma sağlanmıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İyi Parti (İP) arasında imzalanan protokol kapsamında, anlaşma sağlanmıştı.

Anlaşma sağlanamayan yerlerde ise iki parti de ayrı ayrı aday çıkardı.

Bu yerlerden biride Gebze olmuştu.

CHP ile İYİ Parti arasındaki işbirliği görüşmelerinde çözülemeyen "Gebze" düğümünde sorun tam aşıldığı düşünülürken, CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun lehine çekilen İYİ Parti’nin Gebze Belediye Başkan Adayı Dr. Burcu Çetinkaya şok bir gelişmeyle Saadet Partisinin Gebze Belediye Başkan Adayı oldu.

Ancak anket sonuçları, şu ana kadar Millet İttifakı adına iyi gitmiyor.

Adaylar konusunda sıcak rüzgarı yakalayamayan Millet İttifakı, seçmenlerden de beklenen heyecanı ve desteği göremediği siyaset kulislerin gündem konusu oldu.

Saadet Partisinin Gebze Belediye Başkan Adayı Dr. Burcu Çetinkaya, Millet İttifakı rüzgârını alt üst etmiş durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.