MHP Dilovası İlçe Başkanı Ayazdan Zafer Bayramı mesajı

Dilovası 30.08.2020 - 09:31, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2390+ kez okundu.
 

MHP Dilovası İlçe Başkanı Ayazdan Zafer Bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz,30 Ağustos Zafer bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
Şanlı tarihimizde 'gurur ayı' diyebileceğimiz Ağustos Ayı, milletimizin adeta çağ açıp çağ kapadığı gelişmelere tanıklık etmiştir. TÜRK YURDUNUN YIKILMAZ BİR KALE  26 Ağustos 1071'te Malazgirt'ten Anadolu'nun kapılarını aralayan, 26 Ağustos 1922'de Büyük Taarruz ile bu topraklarda kalıcı olduğumuzun mücadelesini ortaya koyan ve 30 Ağustos 1922 tarihi ile dünyaya ilan eden atalarımız, Türk yurdunun yıkılmaz bir kale, parçalanamaz bir toprak olduğunu göstermişlerdir. Kutlu zaferlerimizi iman gücü, üstün zeka ve eşsiz cesaretle elde ettiğimiz gibi, aynı güç ve irade hem ruhumuzda hem de damarlarımızdaki asil kanda yerini korumaktadır. Ülkücü Milliyetçi Hareket, maziden atiye milli birlik ve beraberlik hassasiyetlerinden, örf ve adetlerinden, duruşundan ve kırmızıçizgilerinden asla taviz vermeden Türkiye Cumhuriyeti'nin sigortası olduğunu, aldığı kararlar ve yerine getirdiği vazifeler ile göstermektedir. YENİ ZAFERLERİMİZ KAÇINILMAZDIR!  Atalarımızın örnek mücadelesi bizlere bir yol ve bir ışık gibidir. Binlerce şehidimizin kanıyla korunan bu topraklar, bundan sonra da canlarını seve seve vereceği torunları ile korunmaya devam edecektir. Düşman bu coğrafyadan el çekmediği sürece yeni zaferlerimiz kaçınılmazdır! Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, Zafer mücadelesine hayat veren ecdadımızı rahmetle ve minnetle anıyorum.
Milliyetçi Hareket Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz,30 Ağustos Zafer bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Şanlı tarihimizde 'gurur ayı' diyebileceğimiz Ağustos Ayı, milletimizin adeta çağ açıp çağ kapadığı gelişmelere tanıklık etmiştir.

TÜRK YURDUNUN YIKILMAZ BİR KALE 

26 Ağustos 1071'te Malazgirt'ten Anadolu'nun kapılarını aralayan, 26 Ağustos 1922'de Büyük Taarruz ile bu topraklarda kalıcı olduğumuzun mücadelesini ortaya koyan ve 30 Ağustos 1922 tarihi ile dünyaya ilan eden atalarımız, Türk yurdunun yıkılmaz bir kale, parçalanamaz bir toprak olduğunu göstermişlerdir. Kutlu zaferlerimizi iman gücü, üstün zeka ve eşsiz cesaretle elde ettiğimiz gibi, aynı güç ve irade hem ruhumuzda hem de damarlarımızdaki asil kanda yerini korumaktadır.

Ülkücü Milliyetçi Hareket, maziden atiye milli birlik ve beraberlik hassasiyetlerinden, örf ve adetlerinden, duruşundan ve kırmızıçizgilerinden asla taviz vermeden Türkiye Cumhuriyeti'nin sigortası olduğunu, aldığı kararlar ve yerine getirdiği vazifeler ile göstermektedir.

YENİ ZAFERLERİMİZ KAÇINILMAZDIR! 

Atalarımızın örnek mücadelesi bizlere bir yol ve bir ışık gibidir. Binlerce şehidimizin kanıyla korunan bu topraklar, bundan sonra da canlarını seve seve vereceği torunları ile korunmaya devam edecektir. Düşman bu coğrafyadan el çekmediği sürece yeni zaferlerimiz kaçınılmazdır!

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, Zafer mücadelesine hayat veren ecdadımızı rahmetle ve minnetle anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.