MHPʹden flaş OHAL çıkışı

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2018 - 12:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2202+ kez okundu.
 

MHPʹden flaş OHAL çıkışı

MHPʹden flaş OHAL çıkışı
MHPʹli Kalaycı CNN Türkʹteki canlı yayında OHALʹle ilgili soru üzerine Bize göre halen FETÖ tehdidi var; Kandil operasyonu var, OHALʹin biraz daha devam etmesi gerekir gibi görünüyor diye konuştu.   Darbe girişiminin ardından ilan edilen OHAL, en son üç aylığına 19 Temmuzʹda sona erecek şekilde uzatılmış ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim vaatleri arasında OHALʹin kaldırılmasını da saymıştı.
MHPʹden flaş OHAL çıkışı

MHPʹli Kalaycı CNN Türkʹteki canlı yayında OHALʹle ilgili soru üzerine Bize göre halen FETÖ tehdidi var; Kandil operasyonu var, OHALʹin biraz daha devam etmesi gerekir gibi görünüyor diye konuştu.

 

Darbe girişiminin ardından ilan edilen OHAL, en son üç aylığına 19 Temmuzʹda sona erecek şekilde uzatılmış ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim vaatleri arasında OHALʹin kaldırılmasını da saymıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.